IZVIRNO SPOROČILO: lakaya
Ja se pa komi zadržujem, da možku ne povem... res hočm zdržat še 2 dni in ga presenetiti za rojstni dan
uživajte
Pozdravljene!
Se že par dni (no ja, od četrtka, ko sem delala test) odločam, ali naj se pridružim oktobrkam ali vam, pa me je tole zdajle spodbudilo, da bom kar vaša.
Sem namreč tudi sama dala lansko leto partnerju takšno darilo za rojstni dan. Pa sem 'morala' biti tiho skoraj cela 2 tedna, ampak sem zdržala :)
Skratka, ja, komaj sem dobro zapustila tale forum 'v pričakovanju', spet sem tukaj. Zraven mene je ravnokar zaspal lanski septembrček, kar pomeni, da je star dobrih 5 mesecev, konec oktobra (jaz mislim, da me bo spet ujela tista polna luna) ali začetek nov. pa se nam pridrži že nov družinski član (ali dva ali trije :) - imam kar neko idejo, da bi rada imela trojčke
No, da se ne bom spravila v roman že za prvič povem le še, da sem/bom tudi jaz 'Gorenjka' ko končamo domek, zaenkrat pa sva z malčkom še večinoma v LJ.
Kar se znakov tiče, me zaenkrat spominja na spremembo v telesu le napihnjen trebuh, ki sem ga vajena že od lani, slabo mi ni prav nič (mi tudi prvič ni nikoli bilo), prsi me pa zaenkrat tudi še ne bolijo - lani so me divje, pa sem že pozabila, kdaj se to začne.
Srečno vsem in kmalu spet kakšno rečemo.
T.