Dan!
Pri nas vse ok. Počutje še kar dobro, ne gledam ravno preveč nanj, ker imam drugega dela čez glavo. Tudi na težave ne mislim, tako da v bistvu živim normalno, kot do sedaj.
Znaki - jao, prsa me bolijo vsak dan bolj, zdaj me že vsi moderci ovirajo,pa imam enega prav ohlapnega gor, ker pa se ne sme nič, ama nič dotikat bradavic, me še ta ovira. Najbolje mi je biti zgoraj brez. Še voda, ki teče med tuširanjem po njih, me moti včasih. Prebava je ok, se mi zdi, da sem prvič imela probleme na samem začetku, potem pa šele proti koncu, ko so same kroglce letele ven.
Cetrum materna - je ena govorila o teh, sam jih na tržišču ni več. Namesto tega so FidiVit Mami. Jaz jih jem od začetka in so super, le malo velike se mi zdijo, jih je včasih kar težko pojest. Noter so pa vsi vitamini, od a-ž.
Pas, angel sound - nič od tega, ker v bistvu ne potrebujem. Ko se privežem, me navaden pas prav nič ne moti, tudi prvič me ni. Angel sound, kaj pa vem, se mi zdi malo drago, pa včasih ne delujejo prav vredu. Saj so pregledi vsake tolko, pride pa tako hitro tisti teden, ko jih začnemu čutiti in ga več ne potrebujemo.
Mejte se! Čao!