IZVIRNO SPOROČILO: nenka7
tudi mi smo včerej videli
kaj sem hepi!!!
jaz imam pa tak trebuh, da groza, kot v prvi nosečnosti tam četrtega meseca! prav grozno je, ker moram skrivati, ker sva se z možem zmenila, da poveva na kosilu za najino obletnico poroke, to bo pa šele čez malo manj kot 3 tedne, tako da ne me vprašat, kako bom lahko noter vlekla tako velik buhi
sicer pa mi je prav všeč, da se že vidi, ker v prvi
se ni tam do 12 tedna prav nič, sedaj sem pa šele v 9 pa sem že ogromna...
no, pa hvala bogu nimamo dvojčkov, sicer nebi imela nič proti, če bi bili, ampak mi je čisto ok, da je samo eden
in ta ves živ, se že premika
Hej hej stara borka!

(sva skupaj dihali že pri lanskih septembrkah, da ne bo kdo narobe mislil....)
Sem te pozabila ekstra pozdravit še tukaj! Sem pa ravno včeraj zelo mislila nate, v smislu, ali ste zdaj že prešteli koliko jih je...
No, praviš da samo eden, kar pomeni, da se čez par mesecev spet srečava v kakšni novi temi, hehe
Drugače pa tole o trebuhu in ogromnosti, hja no... Kolikor se te spomnim, skoraj ne verjamem, da je to res, ampak ti že veš. Sem pa tudi jaz včeraj prvič oblekla ene take sorte hlače, pa ozko majco čez, in sem sama sebi rekla - opala, a res nas je že toliko? Pa se mi zdi prav fino in komaj čakam, da nas bo še več, ker to je zdaj res tisti smotan čas, ko tisti, ki ne vejo, da si

mislijo, da si pač pozimi pojedel kak kos potice ali par krofov preveč... No ja, ampak me nič ne gane, važno da jaz vem, da je naš čmrlj notri že pravi korenjak, ki ga bomo čez 2 dni še malo pobližje spoznali (na NS)
Srečno naprej, pa mogoče se lahko zmeniva za kak kofi ali sprehod z najinima škratkoma + 2 'zapakirana', če boš kaj pri volji.
T.