Uh, ste pridne s pisanjem...jaz sem bila par dni na odklopu in sem se, no ja, še kar spočila, sicer me pa še vedno daje utrujenost...mah, bo že...pa mali me tako okupira, da se moram prav spomnit, da sem noseča. Imam kar malo slabe vesti do mojega malega bitjeca v trebuhu, ko pozabim nanj...
komej čakam, da začutim njegove migljaje, da ne bo tako zapostavljeno...
teodora, za Pušenjaka sem pa jaz tudi slišala podobno, kot si ti doživela...škoda, da se ti ni bolj posvetil...
buši
, si predstavljam kako zelo si bila prestrašena. No pa hvala bogu, da je vse v redu sedaj. Pazi nase...
joel, no bova tekmovali katera bo prej...
mava na isti dan rok...
o, smrketa, pa sva spet skupaj...
sva čvekali na drugem forumu...imam tudi junijčka...cebela sem bila tam...
na telovadbo bom pa jaz hodila tam proti koncu, ko bom bolj doma. Prej me bo služba preveč okupirala. Sem pa jaz razmišljala bolj v umirjeni zadevi. Kak pilates bi mi prov fajn pasal...Bom vidla kako bom razpoložena takrat.
jan73, od kod pa si točno doma, da Peco omenjaš?
vesna, če mi rata, bi šla jaz tudi v Postojno rodit. 1. mi je, kako bo sedaj pa bomo videli...bom napela vse moči, da pridem do tja...
Drgač pa da še malo pokomentiram cunjice oz. nakupe za dojenčka...uh, jaz imam itak 3/4 stvari že od prej in bom samo kaj dokupila, pa še to potem proti koncu nos. Če bo fantek (kar imam kar močan občutek, da bo) pa sploh ne bo treba nekej prav veliko. Samo kako toplejšo cunjico več, ker je prej nisem rabila, glede na to, da je bil 1. poletni.
Sem pa sebi privoščla par bolj komot oblačil...pa je vse poletno in brezrokavno, pa sem se že veselila, da bom lahko kaj oblekla že, saj je pravzaprav že tako kazalo, no, zdej pa ta poscan vreme....bljak...
Trebušček mazat, eh, jaz še nič...bom, čez kaka 2 mesca...