IZVIRNO SPOROČILO: scarlett_
_perla_ jaz se ti kar pridružujem pri zaspanosti! Sicer sem zelo aktivna, ker drugače ne gre, ampak ko me zagrabi.. ja jaz ne vem no, če sem kje zunaj bi se lahko kar sredi ceste ulegla in zaspala. Zadnjič sem bila na poti, pa sem kar zapeljala na stran, malo pospala in šla naprej. Pomoje je kdo mislil, da sem pijana!
haha.
scarlett, to je pa prav zanimivo. se je tudi meni že zgodilo, da bi najraje ustavila in zaspala kar ob poti, ampak je HB bil moj partner zraven, pa sva se pač zamenjala in je on naprej vozil..
IZVIRNO SPOROČILO: hopsala
aja pa še glede NS... ko sem klicala k Dr. Strah mi je sestra rekla da me pokliče nazaj za točno uro in datum... kakšne izkušnje imate ve glede tega klicanja nazaj? jaz upam da me ne bo zadnji dan poklicala in prestavila še na kasnejši datum ali pa kaj podobnega? oz. da me sploh ne pokliče? ali naj jo kar jaz drug teden po praznikih pokličem?
Mene so tudi poklicali nazaj, sicer pri dr. Pelkič, že kar naslednji dan. Če te po raznikih še ne bodo poklicali, mislim, da je res kar najboljše, da sama pokličeš in vprašaš, da se znaš organizirati.
IZVIRNO SPOROČILO: melona27
glede strij: jaz sem si kupila en lotion v DM-u, Sanosan(svetlo vijoličen)-tega imam za noge, za trebuh pa uporabljam od Babylove Mama olje( z olivnim oljem). Sem pa slišala, da je mandljevo olje v prozorni flaški na sprej zelo zelo dobro, pa še najceneje je;)tako da si bom kr tega nabavla.
Jaz imam mandljevo olje v prozorni flaški, ampak nimam na sprej.. Sploh nisem videla takšnega, da bi se dal sprejat - to bi mi zelo olajšalo stvar, ker se s tem oljem res težko namažem, mi je tako zelo mastno.. Moram malo bolj pogledat, če imajo mandljevo olje na sprej.
IZVIRNO SPOROČILO: amarnat
Hopsala mislim, da jih večina uporablja Weledino olje za nosečnice - tudi sama ga bom šla iskat.
Prosim za pomoč: moja koža na obrazu ima izgled pubertetnice!!! HELP! Ima katera kakšen nasvet? Imam suho kožo z zelo bolečimi mozolji, ki so se preselili na dekolte... . Še v času pubertete nisem bila takšna . V prvi pa sem imela kožo kot dojenček... Sploh ne vem s čim naj to omilim. Bom vesela vsakršnjega nasveta .
Weledino olje za nosečnice - jaz ga v DMu nisem opazila. Ali katera ve, kje se da dobit? Vem, da se ga da dobit preko interneta, samo bi mi bilo lažje, če bi lahko kar sama kupila..
Glede
mozoljev..Tudi sama imam veliko mozoljev na dekolteju in hrbtu.. Poskusim, da si ne stiskam, pa s kakšnim tonikom jih umijem.. Je pa res, da sem tudi jaz že zdavnaj prešaltala na naravno kozmetiko (alverde in lavera).
Opremo za novorojenčka - tudi pri nas je še nekaj ostalo od sorodnikov, ampak nič kaj preveč. Nekako razmišljam, da bi začela kupovati stvari po polovici nosečnosti, pa malo urejati sobico. Prej se bomo pa dogovarjali, če kdo aj podari ali pa proda kakšne rabljene izdelke.. Pa prej bomo seveda vse lepo pregledali, da bomo potem lahko kar kupili
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica
Tele strije ja....jest sm si kupila v lekrni jojobino in mandkjevo olje in ga zmešala. Začela sem pa ga nanašati še na vlažno kožo in moam reči da se lepše maže in še koža je potem res fina.
spominčica, pa se ti potem ne lepijo blačila na kožo, ko si tako namažeš?
IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa
Ampak bom vseeno vprašala, kdaj pa se povprečno vidi spol?
Meni je doktorica rekla, da je na morfologiji že 100% vidi spol.
Saj res ...
morfologija.. A to je pregled, ki ti ga opravi sam ginekolog, ali se je potrebno kam naročiti tako kot pri NS? Pa to je okoli 16 tedna? Ali imam prav?