Živjo, punce!! Evo, da se še jaz malo javim;)dobrodošle vse nove, nas je pa že veliko;)se mi zdi da je zdaj že 4 leta taki baby boom
čestitke vsem za uspešno opravljene preglede
glede strij: jaz sem si kupila en lotion v DM-u, Sanosan(svetlo vijoličen)-tega imam za noge, za trebuh pa uporabljam od Babylove Mama olje( z olivnim oljem). Sem pa slišala, da je mandljevo olje v prozorni flaški na sprej zelo zelo dobro, pa še najceneje je;)tako da si bom kr tega nabavla. Sicer se ne mažem vsak dan, namažem se ko se spomnim, ko bo pa bušek malo večji, potem pa menda bom
Glede spanja- tudi jaz spim veliko, cca. 12 ur na dan, ker me zmanjka ponavadi že ob 9 zvečer, pa spim potem do 8 zjutraj, pa še čez dan grem za pol ure-1 uro spat
Jemljem Elevit in Floradix tablete za železo, ker lani maja sem padla v šok pri menstruaciji, ker sem izgubila ogromno krvi in sem mogla it v bolnico za 3 dni. Hemoglobina v krvi sem takrat imela 84
Prov grozn, se ne spomnim ko sem padla, ampak ko sem dobila infuzijo železa direkt v kri, je bilo takoj boljše;)Potem pa sem jemala na recept ene žel. tablete(se ne spomnim katere), od takrat dalje pa potem skos jemljem Floradix, in imam hemoglobin 164
Glede oblekic za novorojenčka:) jaz sem nekaj stvari že nakupila, haha, še preden sem sploh zanosila, so bile razprodaje, pa sem za fuuul pocen dobila lepe stvari. Sicer mi bo pa sestra dala oblekice, ker ima punčko in fantka, pa še snaha ima punčko.
Punce, a katera mogoče čuti oz. ve, kaj nosi pod srčkom??ker jaz imam skos filing, da bo fantek, niti enkrat nisem pomislila, da bi bila punčka. Pa mi je načeloma vseen, kaj bo, samo da bo dete zdravo;)Jeeeej, čez 1 teden pa imam končno prvi pregled..Jao, sem se načakala, mislim, da bom v 11 ali celo že prvi dan 12. tedna
Komaj čakam, da lahko poveva staršem in bližnjim
Tako, drage
, bodite pridne in vesele, šibam js zdle, lepe praznike vsem skupaj, pa upajmo na kaj sončka!