Evo, imam tudi jaz malo časa, ker moja dva sonceta
(mali lump + ati še spita).
Skratka, včeraj NS pri Dr. Pušenjaku. Ja kaj naj pa zdaj rečem? Hja, kaj naj pa zdaj rečem? Mogoče sem pa zdaj še malo spustila kriterij glede lanskega pregleda pri Reševi. Pač kot kaže obstajajo Dr, ki štejejo prstke in podobno in tisti, ki pač pogledajo lar je nujno, zraven ne komentirajo prav dosti in na koncu samo rečejo: je v redu, ni v redu. No, po njegovih besedah smo čisto OK, je pa zoprno, ker nisem dobila nobenega 'zaresnega' izvida (tisto kar potem 'zmelje' skupaj računalnik), tako da nimam pojma kakšne so številke, niti kako je s PDP jem niti nič takega. Dala sem še kri za DHT in potem dobim rezultate vsega skupaj čez kakih 10 dni po pošti. No ja. Kar je važno je res to, da je videl nosno kost (jo je itak že prejšnji teden moja g), pa da je videl vse potrebne organe in pač zaključil, da je vse kot je treba.
Toliko o tem.
Tokse jaz še nisem imela, tudi nikoli nisem bila kaj dosti v stiku z mačkami, jim pač nisem 'blizu'.
Kako pa bomo na novega dojenčka pripravljali zdajšnjega 'velikega' dojenčka? Hja, glede na to, da imamo danes šele 7 mesecev, se mi zdi, da kaj takega niti ne bo prišlo preveč v poštev. Vse kar zdaj počnem v to smer je, da mu zvečer, ko mu zaželim lahko noč in mu rečem, da ga imam rada, rečem še, da mu tudi mimikolinec (pri naju 'ime' za nedoločen spol pričakovanega otročka) želi lahko noč. Pa včeraj sem mu povedala, da gremo gledat bratca/sestrico in je bil z nama tam, ampak je ravno takrat prav 'zadeto' spal na rami.
So mi pa že napovedali, da bo pri nas skoraj tako, kot bi imeli dvojčka, skratka polno zabave
. Ampak se zelo veselim in sploh sem srečna. Aja, Nenka, zakaj pa je kazalo, da ne bom imela otrok pa ti razložim enkrat na čveku. Je pa vseeno malo bolj 'resen razlog' kot pri tebi.
Kaj bomo počeli danes? Po (poznem) zajtrku pride na vrsto kaj za pospravit, pa bo treba potem že kuhat, ker imamo ob 2h fizioterapijo s Svitom (se mali pri 7m še kar ne obrača) in potem bomo skupaj barvali jajčka. Jutri pa so seveda na vrsti 'obredi' pri babicah, v ponedeljek en piknik in dnevi tečejo.
No zdaj pa grem.
Res lepe praznike, pa veliko crkljanja!
T.