Ah, kolk ste se razpisale, odkar sem zadnjič brala. Smo bili na krajšem dopustu, pa veliko dela doma in v službi, ...pa saj poznate, ko je dan prekratek. Pregled 03.06 je bilo vse ok, edino eno malo vnetje. A mali
je že cel dojenček
Sem ga čisto malo videla na UZ, ko mu je poslušala srčka. Zgleda da nima druge naprave. Pa je blo luštno tistih par sekund. Naslednji pregled imam 30.06 - morfologija. Bomo videli, mogoče celo vprašamo, kaj bo...
cunjice - jaz jih bom imela kar od prve, ker sem takrat kupovala vse univerzalno - belo, rumeno, zeleno, celo kakšne modre je imela, ker mi je pač barva všeč, tako da če bo fant, bomo kvečjemu kakšne roza pustili v škatli. Nisem mela sposojenih cunjic, ker jih nisem mela od nikogar za dobit. Tko da sem kupila vse novo, pa sem hotla kar prijetne materiale, pa seveda uni barve, da bodo še za naslednje štručke. In jih tudi ne mislim posojat, dokler bomo še razmišljali o kakšnem novem . Sem pa takrat kupovala št. 62, tako ti pač predlagajo v porodnišnici, in so ji bile res vse prevelike. Tako da za začetek bom šla vseeno malo pogledat, za kakšne št. 56. Tiste predolge žabce so prav grozna stvar. Tko da št. 56 kar mora bit za prvi mesec, mogoče dva. Saj boste videle, v porodnišnici. Meni so se vse cunjice na mali zdele tako prevelike, da sem bila kar zgubljena. Pa je bila velika 53 cm.
Glede trgovin, sem jaz kupovala večinoma v BabyCentru in Pikapolonici, sedaj ko je stara 1,5 leta, no že malo prej, pa kdaj zaidem tudi v Cicco-ta, kadar imajo 50% popust in pa v Benetton, kjer imajo kdaj prav luštne znižane stvari. Sem ji zadnjič npr. kupila majčke po 5 EUR in to kar kvalitetne, pa lepih barv.
Uživajte v nakupovanju ali le sprehajanju po trgovinah. Pa ne skrbeti glede cen. Večine stvari itak ne rabiš, nekaj šare itak dobiš, otrok pa sploh potrebuje tako malo stvari in le veliko ljubezni. Le da je čist, revit, toplo oblečen in sit. Pa da se stisne k mamici.