IZVIRNO SPOROČILO: 3masha
Mehčalca sploh ne uporabljam že dolgo časa. Sama kemija, ni vredno...uporabljam alkoholni kis, je tudi bolj prijazen do pralnega stroja. Zmehčano pa isto, samo da ni vonja (mi gre večina preveč v nos, to da obleke dišijo tak da se voha še 50m za tabo, pa mi ni smisel
).
Pralni prašek Persil Sensitive.
Tole pa mene zanima, sem že z več strani slišala za ta alkoholni kis. Kje ga kupiš? Kako ga uporabljaš? A to ga zliješ kar tja namesto mehčalca?
Mi mehčalca ne uporabljamo že dve leti in nič ne pogrešamo.
Prašek pa uporabljam Frosch.
Cunjic za novorojenčka res ne rabiš veliko, itak lahko v istem kompletku tudi spi... Npr, zvečer ga umiješ, preoblečeš v svežo garnituro in spančkat. Potem, če ne poliva preveč in ne kaka preveč

je lahko čisto komot do večera v istem, ko spet ponoviš proceduro.
Dojenčki se itak ne umažejo, od česa pa, no, lepo vas prosim.
Švical pa tud ne bodo tok sred zime, da bi jih blo treba zarad tega problačit.
Tako, da kakšni 7 kompletkov zadošča, mogoče kakšen bodi več.
Iz lastne izkušnje pa vam povem, da so bile meni tiste majčke na preklop z vrvicami totalno brezveze. Bodiji na preklop so zakon. Za zimo tudi bolj primerni, pa nikamor ne zlezejo.
Nikar pa ne kupujte bodijev, ki niso na preklop, ampak za čez glavo (ali majčk) ker to jim pa res ni všeč.
Jsz sem v 17. tednu, se mi zdi, da imam trebuha manj kot pri Maksu - sploh ne morem verjet, sploh glede na to, kako se je začelo, ko sem bila napihnjena kot balon
Kaj še...
AJA, SREČANJE LJUBLJANČANKE!!!
A JE SPLOH KERA ZA?!
LP
< Sporočilo je popravil muca*maca -- 13.6.2011 20:26:05 >