IZVIRNO SPOROČILO: mimsi
Hm, saj nerada, sprožam take debate, ampak pri parih dekletih tu v naši temi, sem zasledila, da se niso razveselile napovedi, da nosijo fantka...zakaj? Res mi to ni jasno...mislim, da se s takim razmišljanjem dela velika krivica temu bitju, ki ima "napačen" spol....
Pa brez zamere...
Veš kako je... Vsaka ima mogoče en spol, ki si ga bolj želi. In še posebej, če se ti že 20t zdi, da nosiš

in ti napovejo

, si najbrž kar malo šokiran.

Po mojem smo na koncu vse vesele, če na morfologiji poleg spola povejo še, da je z našim malim razgrajačem vse OK.
nove - pozdravljene
lean, jst poznam samo eno, ki si je črpala mleko, pa še to iz drugih razlogov, ne ker dojenje ne bi steklo.
perla - glede izcedka. Jst ga imam zelo pogosto in tudi v večjih količinah. Je moteče.

Glede na to, da me včasih tusi srbi, je to mogoče od kakega vnetja. Danes mi je G predpisala Canesten pa upam na izboljšanje.
Za seznam s pregledi si bila pa super pridna, bravo!
mrežaste hlačke - v CE porodnišnici smo jih imele na razpolago tiste dni, ko smo bile tam. Sem si jih nekaj vzela s sabo domov in sem jih prala. V dneh čišče so res praktične. Pa nikjer ne tiščijo.

Pa tako zelo so sexy!
Lanolin - v CE porodnišnici dobiš ob porodu malo tubo te kreme. Meni je bila super. Je pa res, da sem imela tisto tubico zadosti. Ko sem jo porabila, so se moje bradavice že utrdile in nisem rabila kupovat nove. Nekateri svetujejo tudi Bepanthen, ampak tega moraš izpirat dol pred dojenjem baje. Lanolina ni treba.
punsha - ajej! Upam, da se vse izide tako, kot se mora. Držim močno pesti in 1000 pikapok za vaju z

!