Zadnji članki

Kako otroka naučimo smučati?
Sneg je za otroke velika zabava in smučanje prav tako, vendar le, če so starši pri učenju smučanj...
Koristne povezave

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si ...
Mamica po porodu
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

Preden sem imela sina, sem se z njo kar dobro ujela, sedaj mi gre pa ful na živce. Pa ne vem zakaj. No, vem, verjetno zato, ker smo po porodu slabe pol leta živeli v istem gospodinjstvu in se je nonstop vmešavala v nas, tudi ob 6.30h je uletela v sobo in šla k Mateju. Sedaj, ko smo pa eno nadstopnje višje (živimo v isti hiši), pa čaka na stopnica, ko ga peljem v vrtec ali pa čaka pred vrati, ko ga pripeljem iz vrtca. Pa še ko gremo ven, pred hišo, se vedno uštuli zraven in kar sveti tam. Grrr. No, dovolj o moji tašči
meni je šla vedno po malem na živce, po rojstvu sina pa je skoraj nisem mogla videt. Potem sem se pa malo skulirala, par stvari v glavi razčistila in jo pač normalno toleriram. Nisva glih najboljši prijateljici, se pa zavedam, da ima svojega vnuka zelo rada, da za nas marsikaj naredi in kadar nama z možem ne znese pravočasno končati služb, da bi šla v vrtec, jo prosimo, da vskoči. Ob sobotah smo pri njej na kosilu, velikokrat pa nas pokliče na kosilo tudi med tednom, česar se sploh ne branim
živimo namreč 2 kilometra narazen. Je pa tudi moja tašača takšna, da me ne posluša kaj preveč, Juretu pa vedno ponuja sladkarije, tudi kadar to izrecno prepovem. Ah ja, to je pač davek vsega dobrega, kar naredi za nas
11.7Nič greva naprej pakirat
dal mi je vag.tablete Canesten (je katera uporabljala?ker nisem šla foruma za nazaj brat) in pa Lotriderm kremo. naslednji pregled mi je pustil na 1.7.. sem pa res malo bolj pomirjena ko je reku da ne gre za odtekanje plodovnice (ceprav ne vem kako lahko vidi to brez UZ?)
tako namestila samo v eno stran?
, število
Medea10
se strinjam z MalinoNino, lahko je karkoli, mene še najbolj spominja na žolč, lahko bi bili žolčni kamni. Tudi kolegica je imela podobne težave, bolečine pa za znort. Pejt kar k splošnemu zdravniku pod nujno!
. Predvsem bo prav prišel vsem tistim ki so prvič nosečke.
in pridejo dnevi ko je enostavno ne prenašam več. Ampak se tolažim s tem, da bomo nekega dne na svojem in se držim nazaj. Je pa res da mi bo verjetno prav prišla ko bo novi član na svetu, saj bo lahko kdaj popazila na starejšo hčerko.
pa uživajte na morčku