dober večer
no, z enim učem spremljam talente, z drugim pa "skačem" po netu
ko je že debata okoli živali, mi sicer nimamo nobene živalce, to pa predvsem iz razloga, ker smo veliko zdoma, kar naprej leteči, živali pa zahtevajo čas in pozornost. Včasih sem rekla, da ko pa bom imela svoj dom, bom imela tudi psa ali dva, no, zdaj pa sem to idejo opustila, ker se mi ne zdi pošteno imeti psa, ki je praktično večino dneva sam doma. Imamo enega takega "revčka" pri sosedih, ki delajo po cele dneve in če si zaželim pasje družbe, lahko tega kadarkoli popeljem na sprehod
imajo pa pri tašči kmetijo, tam pa naš malček opazuje krave in hrani kokoške
potem pa mi še pol dneva razlaga, kako je ob tem užival
Tudi ptičke ima rad (po meni
) in vse male gomazeče zadeve
skupaj loviva čričke (katere potem izpustiva), učim ga, da so pajki koristni in da jih ne sme pohodit, deževniki pa se mu zdijo strašno smešni
perla -
za morfologijo
lisicamica - za te bolečine sem že slišala, vendar jih sama nisem izkusila. Predvidevam, da je to samo še ena od "radosti" nosečnosti
zojatisa -
za pregled
Klara -
čuvaj se!
tassika - čestitke za fantička
boš videla, da se ne bo težko navaditi
se mi zdi pa normalno, da če imaš od prej punčko, da se bolj poistovetiš s punčkami. Tako sem se jaz bolj poistovetila s fantki
kaj bomo imeli tokrat, ne vem in ne želim vedeti, mi je pa popolnoma vseeno. Samo da bo otročiček zdrav
jass - praviloma ti res pripradajo samo 3 UZji, en pri prvem pregledu, potem morfologija in en še proti koncu. No, je pa veliko odvisno od samega G, koliko je pri volji, marsikateri naredi še kakšenga vmes. Meni ga je npr. naredila na rok. Sem mela pregled, na katerem je ugotovila, da se še nič ne dogaja in ko sem hotla že it, mi med vrati reče, da bi pa vseeno naredili še UZ. Nekaj ji očitno ni dalo miru in na UZju je ugotovila, da imam premalo plodovnice, poslala me je direktno v P, kjer so mi sprožili porod.
evo, pokomentirala sem, kar mi je ostalo v glavi
mi pa smo imeli danes ponoči pestro noč, smo morali leteti na Metelkovo, ker je imel malček dihalno stisko, tako je kašljal, da sploh ni prišel do zraka, res en grozen napad je imel. No, ko smo v pol ure pridrveli v Ljubljano, je najhujše že minilo in ugotovili so, da je "samo" laringitis. Tega pa res še ni imel, čeprav je bil v svojih dveh letih že (pre)veliko bolan in glede na to, da sem že marsičesa navajena, kar se njegovih bolezenskih stanj tiče, me je tole včeraj res hudo prestrašilo. Sem pridelala kar nekaj novih sivih las
Se mi zdi, da bom pri drugem otroku že obvladala večino teh otroških bolezni
no, zdravila za laringitis itak ni, pomaga pa hladen zrak in veliko vlage. Evo, za drugič bomo že vedeli