Živjo po dolgem času!
Kar ne znese mi kaj napisat
Še dobro, da ne pišete preveč, da vsaj približno sledim dogajanju
Jah, večina komaj čaka morfologijo, jaz jo bom pa očitno imela vsaj 3x. Sem jo imela pri svoji G prejšnjo sredo, pa me je poslala še v porodnišnico (zaradi aritmije srčka in neke ciste na ledvici), tako da sem bila včeraj še tam na morfologiji.
No, pa sicer zgleda vse ok, samo se je slabše videlo, ker je bil otroček v takem položaju in me je naročil še enkrat čez 14 dni, da bo za zihr
Skratka, še dobro, da sem tretjič noseča, ker če bi bil prvi otrok bi me zihr huda panika grabila
Aja, imam pa posteljico precej nizko, tako da bo treba še to spremljat... Buuuh...
Pa ko sem tam v P videla vse tiste nosečke, ki so bile očitno že bolj na koncu, sem si rekla: uživaj zdaj, z relativno majhnim trebuhom, okretna
Oprema in ostale potrebščine: čist nič še ne pripravljamo, ker večino že imamo. Edino tamalo bo treba preselit v večjo posteljo, da bo posteljica frej za novega člana. Me pa vsakič, ko sem noseča, grabi, da bi kupila nov voziček
Ampak, bomo kar ostali pri quinnyju freestyle.
Dude: pri obeh smo imeli navadne silikonske od DM-ove znamke (Babylove), ene dve pa še od Mam-a (ker so tolk luštne) Flašk pa HB nismo rabili, za pitje smo šli pa direkt na lonček.
Še datum za naslednji pregled: 12.7. pri moji G. Imam pa 5.7. še enkrat morfologijo v P in test za sladkorno v kliničnem. Mi je že zdaj slabo, ko pomislim na tisto sladko brozgo
Pa zdaj vsem baje delajo 75g test in ne več 50g, tako da sem obsojena na 3-urno sedenje. Blek.
Eno vprašanje za tiste, ki imate starejše otročke v vrtcu: jih boste imele po prihodu novorojenčka doma ali v vrtcu? Sprašujem predvsem zaradi bolezni, ki jih lahko prinesejo starejši domov... Jaz sem kar mal panična glede tega. Ko sem bila na drugi porodniški, sem imela starejšega doma, tako, da smo bili dejansko skoraj 100% zdravi. Pa po najslabšem scenariju imet 3 bolne doma, je vseeno dosti težje kot imet 3 zdrave. Ne vem no...
Izkušnje dobrodošle
Vsem, ki odhajate na dopust želim lep oddih, tistim doma pa isto
! Mi smo bili pred 2 tednoma na Pagu, zdaj pa upam, da nam uspe naslednji teden še kam smuknit.
držte se in uživajte, kljub vročini!