Punsha: js uporabljam spalno blazino , sm si jo kupla v baby centru, tisto taveliko, meni je fajn, sploh za križ in noge:)
vsem za opravljeno morfologijo, in dobrodošle nove;)
Tud js že čutim brcike, vsaj mislim da to so, sicer so bolj rahle, ampak zvečer ko se uležem, pa prov buta
Js tud komaj čakam morfologijo, še točno 14 dni, morm pa poklicat v ponedeljek ginekologinjo, da mi jo prestavi iz 14.na 13., ker 14.gremo na morje, ker je moj dobil fraj, pa greva letos verjetn samo za 5 dni v njihov vikend v Strunjan, ker drugače ne bo zneslo s časom...Doma je celi kaos s prenovo...
Včeraj sem pa preko bolhe nabavila posteljico in jogi pa 2x posteljnino, kovtrček in zaščite za 70 eur:):)vse je res kot novo, najin budget se je kr zmanjšal, imava toliko enih stvari s prenovo, danes sva naročila kuhinjo(zeleno
), pa gospodinjske aparate, pa balkon in ograjo sva dala delat, v glavnem, kok denarja gre za to prenovo...jao, kr glava boli....
skos pucam te stopnice, tla, pa nič se ne pozna da je spucano...
Zdej pa komaj čakam, da se tašča spoka za 1 mesec, da se mi2 preseliva spodaj k njej, zgoraj bo pa moj
prenavljal..Mi je pa tašča dala arganovo olje iz Maroka, naj si z njim mažem trebušček, baje je fuuul dobr, bom probala, pa če se mi strije nardijo, bo ona kriva...
mal heca
Nič, grem js dalje delat in pucat in kave kuhat, še jutri so delavci tu, pol pa vsi na dopust
razen naju
Bodite fajn!