IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27
sem se opogumila in stopila na vago jao jao imam že 8 kg plusa
spet bom kregana drug teden. pri urbanu sem se zredila za okoli 25 kg in sem vsak pregled poslušala. zgleda da bo spet tko.
nočka
hm, te zelo razumem

. Se pa še opogumljam, da stopim na vago. No, jaz sem pri Svitu 'pridelala' 23 kg, ampak me dr ni nikoli 'masirala' zaradi tega. Je šlo pa potem več ali manj 'lepo' dol, no ja, do nove

, kar je bilo samo 4 mesece po porodu. Pa se res poskušam čim manj ukvarjat s tem in pač jem ko mi paše; No ja, tele (sicer majhne) šalčke knusperlov v mleku zdajle res ne bi rabila, ampak mi je šele sedaj uspelo spravit spat našega 'ponočnjaka' in mi je zapasalo nekaj 'finega' pred spanjem.
Sem pa že v prejšnji

ugotovila, da mi je tudi nekako takole v 6 mesecu začelo pasati mleko, ki ga drugače pijem samo v kavi, sedaj pa mi kar pogosto zvečer zapaše kak deci (ne več), ja potem je pa treba dat še kaj notri za okus

.
Drugače sem v redu, aja, trebušček pa po moji oceni kar precej večji od tehle slikic, ki ste jih dale gor. Sama ravno ne vem, če bom svojega sem 'limala', ga pa z veseljem pokažem v živo, če/ko se kaj dobimo. No Ljubljančanke, dajmo. Če ne bo ravno skupinsko, pa mi lahko tudi kar tako sporoči katera, če se kaj potika po BTCju - do tja namreč pridem peš, da mi ni treba nalagat vozička v avto.
Pa da pokomentiram še imena;
Tudi meni so zelooo všeč daljša imena, še posebej, ker ima moj (in otroci, jaz pa še ne, ampak upam, da enkrat tudi) priimek samo iz treh črk. In ker nama je bilo ime Svit kljub temu da je kratko takrat tako všeč, je potem dobil še drugo ime, česar prej nikoli nisem imela v planu, ampak mi je zdaj prav simpatično. In enako bomo naredili pri naslednjem. Jaz imam zase imeni za oba spola že izbrani, no, za fantka mi drugo ime dela malo težav, ampak imam še čas 'naštudirat', moj pa o tem zaenkrat še noče debatirat, saj pravi, da je še prekmalu. Pa važno, da jaz vem zase :)
Bodite vse super fajn in dobrodošle in juhuhu še za vse nove, ki so se nam pred kratkim pridružile. Madonca, bomo res dosegle št 100 novembra? waw, in to seveda samo te, ki se javljamo sem gor, koliko je še ostalih... Ima še katera namen roditi na Jesenicah, samo da vem, koliko bo na tistem koncu gužva...
Lepo noč,
T.