cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Skrivnost pekača pri peki biskvita

clock-img

12.08.2005, 18:53

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Saj da ne boš mislila - jaz obvladam eno torto in dva biskita:)-. Potem pa to tako poredko naredim, da so vsi ful veseli takrat, kot je:bravo:.

clock-img

12.08.2005, 19:02

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

sva že dve :)- obvladam čupavce in biskvit s svežim sadjem, kremo in želejem :)-

so pa pri nas takrat tud veseli, je kot praznik :)-


tako, recepti dodani oz. skopirani :)-

clock-img

12.08.2005, 19:59

clock-img

vidja

pencil-img

210

Ful dosti pečem in pekač namažem samo z margarino, pa nisem še nikol mela problemov, pa če je biskvit tak ali drugačen.

clock-img

12.08.2005, 20:17

clock-img

Nia30

pencil-img

329

A na RR mamo celo recepte? :ups: Sem s pogledom šla zdejle levo, in evo, kar na prvem mestu piše, celo povdarjeno "Recepti". :ups:

Vsak dan zvem kaj novga 8)

clock-img

12.08.2005, 20:50

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Peki papir- samo to!:)

clock-img

12.08.2005, 21:26

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Fajn namastim in pomokam. Ponavadi kar sam ven pade!
Občasno dam na dno peki papir, če se mi ne da mazat.

clock-img

12.08.2005, 22:04

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Samo in izključno peki papir, za vse vrste peciv in za vse vrste pekačev. Pekač prej zmočiš in se peki papir prime kamor češ. :)-

clock-img

12.08.2005, 23:03

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Jaz pa samo pridem in pojem:torta:. Peka ni ravno moja vrlina:(, imam pa zato druge kvalitete:zmeden:...

clock-img

13.08.2005, 00:13

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Snorlax, tega še pa svoj živi dan nisem slišala. Zmočiš? A v vogalih tudi fajn prime? Evo, bom probala tudi to:bravo:.

Polona:)-.

clock-img

13.08.2005, 01:41

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Jančika, jaz to prakticiram, odkar pečem tavečjemu, se pravi kakih 6 let. Pri modelih za torto, npr. izrežem posebej trak za stranico, potem pa še za poden, malo večjega, tako, da je čist izoliran. Za Štirioglate pekače pa itak ni problem. Pekač pa prej splaknem in nalimam. :)- To je vsa umetnost!

Dober tek!:)

clock-img

13.08.2005, 09:18

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Sem mela večen problem s temi stvarmi pa me je moj :love: strokovno poučil, da pekač premažeš z oljem ali margarino, dno in robove pa posuješ z moko ali zdrobom ali drobtinami ali s sladkorjem. In se nič ne prime. Preverjeno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem