13.04.2011, 20:27

1630
Hmmmm...ne ravno.....

Včeraj sva z B prišli domov iz PK. Imela bronhiolitis.

V petek sem jo peljala še enkrat k njeni P in mi je takoj dala napotnico in so naju na PK tudi takoj sprejeli in jo priklopil na kisik in na infuzijo. Začelo se je z izcedkom iz učk, potem noska, nato kašelj in vročina 39.1. Pa non stop je spala, bila čist brez energije in nič se ni smejala. Tam so jo celo prešpikal, ker so ji žilce pokale, ko so nastavljal kanal in se je tok jokala, da je bila cela mokra. Tko da je bla kr revca jest pa tut ko sem mogla vse to gledat! Za povrhu vsega pa je bila v soboto sprejeta še njena 10 mesečna sestrična, tako da sva imeli s sestro družinsko sobo. Za obe je bilo tako vse skupaj veliko lažje!! So pa eni zaposleni katastrofa - sploh vikendaši. Med tednom pa so bili zelo prijazni in strokovni in nimam pripomb.
M je vsak dan prišla na obisk k mamici in tudi B je videla čez šipo. Je bila zelo pridna in je razumela za kaj se gre. Včeraj je imela tudi ona malo vročine, smrka in kašlja, ampak za tako velike načeloma ni večjih težav. Spiramo noske in se izogibamo folku.
Kašljam in smrkam tudi jest, tako da imam na sebi non stop masko, ker se zadeva zelo rada ponovi. Brinči je zdaj že zelo aktivna, se spet smejčka in lepo spi. Malo pa še kašlja. Njena sestrična je še vedno v PK. Ima zraven še uroinfekt in sum na refluks ledvic, tako da dobiva še antibiotik in bo šla vrjetno domov v petek.
Zmatrana sem psihično in fizično. No, ampak za dežjem vedno posije sonček!!

Upam, da gre vam vsem bolje!!!!!!!!