In ne rabiš vprašat, kako peklensko zjutraj boli
ne res ne rabiš ker vem kako je to..js mam prou obdobja ko ga sanjam več dni zapored in skos mislim nanj..ja seveda nebi blo celija..tuki mi ni nič žal..niti za naju oz za to kar imava niti za tamauga..ampak vseeno..
mogla sm to dt vn..
glede na to da pri meni to traja skoraj deset_letje sem se o tem pogovarjala z meni drago osebo k kr neki dam na njeno mnenje in je rekla da je pri nama tako da ker tok misliva en na drugega da je to tok močno da se zato to dogaja tako pogosto in po vsem tem..
a je res to al ne mi je vseeno-je pa dejstvo da mi je ob tej misli lažje..
vse se spominjam kot bi bilo včeraj..ni mi žal nobene minute z njem in vse bi še enkrat dala čez..tudi potem kar sva bila skupaj ko sva bila že nekaj..in ravno sedaj mi je prišlo na misel en stavk od enga druzga bivšga

ko smo se čez nekaj časa srečali..veš, prvega ne pozabiš nikoli..no on je hotel povedati da mene ne bo pozabil, jaz sem se pa šele takrat zavedla da mi ta "moj" nikoli nau šel iz glave..
..pa ne glede na vse nimam nič slabe vesti pred mojim..
kljub vsemu je res..prvega resnega ne pozabiš nikoli in tisto leto je bilo gorđes
< Sporočilo je popravil mini86 -- 9.11.2011 13:36:08 >