Ja klopa sem mela začetek julija...sem ga fasala k sem šla u japankah iz šihta...drug dan sem ga pa vidla med tamalima dvema prstoma na nogi,,,ga dala ven in je blo ok...na morju pa mi oteče mezinec (tja me je tud ugriznu) pa rata skoz bolj rdeč, vijolčn, črn,...sem se zajeb...da mi bo stran padu, ni mi pa užgal da bi blo to od klopa, pa glava me je bolela (itak od sonca kao), pa slaba sem bla kukr pri gripi (to je pa itak zmeri na dopustu a ne! ;)),...no ko mi je ,,užgal,, sem šla takoj k dr. in ja antibiotik, počutje skoz slabš, dala kri, pozitivno, na infekcijjsko, spet dala kri negativno, glava še zmeri noro boli, no zdej je pa počasi izzvenelo, edino kar me skrbi ker lahko spet izbruhne, nikol ne veš da si čist pozdravu,...aja pa 1x sem jo že mela u 4. razredu,...u glavnem sem se cartala doma ( če pranje, pospravljanje,...šteje za cartanje) :) ob 19 zvečer pa crknjena,...
Ja mulčki...tavelk-Tadej je 3. razred, ta srednji-Luka je pruček, Blažko pa pridno hodi u vrtec in lula v stranišče! :)