Jutro, punce...
Začnem s prijetnejšo temo...
...pojma nimam kdaj bi Srečko lahko nosil take čevlje

Ni to za nas seljake
Glede grizenja...pa praktično nimam nasveta. Na srečo Srečko v vrtcu nima težav. Kdaj že pove, da ga je kdo ugriznil (se nič ne vidi), porinil,...ne vem kaj, pa ga vprašamo zakaj misli, da ga je npr. Zoja porinila, pa pove, da zato, ker jo je Srečko brcnil. Skratka...tudi jaz samo čakam, kdaj bo vzgojiteljica rekla, da naj lepše vzgajamo Srečka.
Imam pa eno kolegico z živahnim otrokom. Starša sta "normalna", se pa dosti pričkata oz. sta se v preteklosti, ko sta še gradila bajto. Vendar s pogovorom z otrokom niso dosegli NIČESAR, še zdaj je "problematičen", ko je že v šoli. No, pri njih je bilo tako, da sta šla k psihologu najprej starša, šele nato pa tudi otrok. No, tudi s psihologom niso stvari dosti izboljšali, le vleklo se je vse skupaj tako dolgo, da je otrok prerasel vrtec. Tako da Mini - če je ta fantek vzel Marcela "na piko" se mi zelo zelo smiliš, ker se boš borila in sekirala še pa še. Vzgojiteljici pa bosta verjetno bolj čuvali Marcela, problematični fantek se bo pa spravljal na koga drugega. Skratka...poročaj, kako bo šlo naprej.
A že kaj zbirate darila za Miklavža & co? Muller že ima svoj katalog igrač, včeraj je prišel katalog od pikapolonice,...jaz se že kar malo tresem, ko izbiram

:
http://www.mueller.si/domov.html