Mi smo bili zraven štiri odrasli in dve otroka, pa je od kolegice sine ugriznil našo Dašo. Zgodilo se je v delčku sekunde.
Ja zgodilo se je ENKRAT..tukaj se pa ponavlja in so zraven še ostale stvari..to je meni velika razlika..
ja drugače pa pride samo je pomembno kako takrat reagiraš..nikoli nisem udarila marcela ko je kaj narobe naredu tud v mojem naslabšem trenutku, ampak ko je mene ugriznil sem ga po ustih..in si je zgleda zapomnil..to sem ga parkrat in je bilo dovolj..
mislim da če ma otrok jasno postavljeno mejo da se da marsikaj preprečit oz omilit..
drugače pa..
danes ko sem ga prišla iskat je pom.vzg rekla da je bilo danes vse uredu in da tudi marcel kdaj izziva..takrat niti nisem registrirala kaj reče pa še en starš je bil..ampak..
js vem oz poznam marcela in vem da se tko ne obnaša nikoli..enostavno vem da ni tak..
in imam občutek da se hočjo mal vn zvlečt, ker dejstvo je da če bi šla js v tej zadevi naprej bi sledile sankcije za vzg. in tega se očitno zaveda(ta)..
ob naslednji priliki vsekakor povem da ne verjamem pa nej reče kar hoče..