29.03.2011, 21:43
3706
si me nasmejala, obenem pa si mi dala misliti. A si zaposlena v vrtcu??? Zelo, ampak res zelo me je zmotila opazka, da so starši krivi, da otrok grize in ga morajo odvajat...
Kakorkoli - kot staršu, ali kot strokovni delavki v vrtcu bi ti rada položila na srce: ne obsojat in pisat tožb - o otroku ali staršu. Malček, katerega govor in komunikacija se razvijata in sta v največjem razcvetu včasih tudi ugrizne, uščipne, potisne... To je njegova komunikacija. Odrasla oseba pa mora to zaznati in mu z verbalno in neverbalno komunikacijo pomagati.
30.03.2011, 13:50
7793
Nikjer nisem napisala, da so starši krivi, da otrok grize, so pa krivi, da otrok grize 1 leto. In ja, otroku se da dopovedat, da se to ne sme. Tudi naš je grizel in se mu je dalo lepo dopovedati da se to ne sme. Pa ni bil star niti 2 leti.
In me veseli, da te je moj post zabaval.

Nusi jaz mam vedno tisto smolo da naletim ravno na tisti 1% (murphyjev zakoni pri meni še kako veljajo).
. Sej ne rečem, včaih naletiš na kakšno smotko, samo drugač se pa kr da zment - vsaj po tem kar vidim pri tistih, ki že imajo otroke v vrtcu.
v tvojem primeru in tvojem vprašanju