Živjo punce,
spet se oglašam po doooolgem času... Kar nekako nisem prišla do računalnika, al sem imela pa sto in eno drugo stvar za počet. Z vašimi posti sem močno zadaj... bom imela pa vsaj kaj počet, če mi bo dolgčas :)
Zadnji teden sem se dajala s krči, začeli so se, ko sem prišla z dopusta, tam je bilo vse OK, zdelo se mi je super, kot da nisem noseča, doma pa naenkrat otrdevanje, bolečine, predvsem zjutraj, da sem se komaj z enega boka na drugega prevalila. Res me je postalo prav strah. Hvala bogu sem imela par dni po začetku krčev tako morfologijo, pa smo dete pregledal z vseh zornih kotov, ostaja
in je z njo vse tako, kot mora bit
Jaz sem pa tud počasi boljše, najprej je bila precej velika poraba magnezija in Buscopana, zdaj ga pa že nekaj dni nisem rabila in sem res fuuul vesela. Samo, da bi bilo vse dobro. V četrtek imam še enkrat kontrolo, da mi bo maternični vrat merila. Bog ne daj, da bi se krajšal.
Z imeni ne pridemo nikamor, bolj jih izbirata najini družini kot midva
Po eni strani se mi zdi, da je še več kot dovolj časa, po drugi strani bi pa rada vedela, s kom govorim, ko božam trebušček
Mala že kar nekaj tednov brca, ampak me to še vedno neverjetno navdušuje, skos neki polagam roke na trebuh.
Kg... so pač kg... zdej pri 23. tednih sem nekje na +6-7, sama sebi se zdim pa ogromna. Od tega sem v zadnjem mesecu pridobila 3 kg. Uf. Zadnje čase pojem res ogromno sladkarij, sej sem jih prej tudi, ampak zdaj bi pa non-stop samo to jedla. Skos tiščim nos v omaro in žlico v sladoled, da grem že sama sebi na živce. Čakam, da odkljukam kosilo, "zdravo prehrano", da potem planem na sladico, ki se potem vleče tja do večerje. Ali pa nadomesti večerjo. Bah
Počasi tud zbiram zadeve za dojenčka, pa bom najprej malo vaše prejšnje poste prebrala, da se ne bom ponavljala. No, zdaj zaradi krčev Italija tako odpade... Bomo že tukaj našli, sicer se pa prek neta danes da naročit vse. Edino kakšne zadeve bi ful raje videla v živo. Bo že.
Aja, še to - tiste, ki morate dat čez še materinsko šolo, kdaj nameravate kaj it? Septembra?
Zdaj pa res lahko noč!