Hojla punce,
midva sva tudi na novo preseljena in naju "staroselci" tudi še bolj tako gledajo... pa sva že eno leto tu. Je pa kar veliko upokojencev, ki jim spremembe očitno ne ležijo
Včasih koga na hodniku pozdravim, pa sicer pozdravi nazaj, ampak me tako čudno pogleda, kot da niso ziher, če res pašem v ta blok. Še najboljše odnose imamo s sosedi nasproti, ki imajo psa, pa včasih malo poklepetamo. Sicer imajo v istem hodniku še dvoji majhne otroke, ampak niti ne vem, kateri so kateri...
Imam pa srečo, da zelo blizu mene živi moja zelo dobra prijateljica, ki malo pred mano pričakuje 3. otroka, prej sem ji jaz občasno delala družbo pri vozičkanju, zdaj bova pa itak obe delale špure po naselju. Otrok in mamic je sicer tukaj ogromno, ampak tako "izven" še nobene ne poznam. No, bomo videli, kako bo, ko bom vsak dan zunaj z malo.
Moj dela nekaj za službo, jaz sem pa stanovanje pospravila, sem prav ponosna nase, ampak križ se pa močno pritožuje
Sploh ponoči imam kar precej težav, pa spim ves čas na boku, skos se neki premetavam, boli me trebuh... Pa trebušček še sploh ni tako velik, da bi resno motil...
Grem skuhat kosilo, potem se pa dobim s kolegicami. Sicer ne vem, zakaj smo zmenjene sredi največje vročine, ampak eno zelo poredko vidim, ker je večinoma ni v Sloveniji, tako da se bom pač potrudila...
Lep dan vsem!