Dobro jutro punce, danes sem zgodnja.
Kako ste?
Jaz sem SPET spala na kavču. Je moj dva dni nazaj rekel, da mene samo v nosečnosti moti njegovo smrčanje, pa sem mu rekla, da ni moja krivda, da ima on neko alergijo na moje nosečnosti, da mi pa res MORA it na živce z malenkostmi. Pa sva se smejala.
Punce, a vam se kaj
? Meni se sploh ne ljubi.
V prvo (se mi zdi) je v takem času (21t) že bil libido na višku, zdaj pa nič.
Jutri zaključujem 20. teden. Mi je res hitro minilo, kar ponei, da bodo naslednji tedni tud kar zleteli mimo mene. Saj je super, da bomo končno spoznali malo razbojnico ali razgrajača ampak trebušček in brce bom pa pogrešala. Škoda, da ne traja dlje.
Okrog 10h pride kolegica, ki bo spet cel dan visela pri meni.
Upam, da bomo vsaj utegnile it na kak sprehod, če seveda ne bo že prevroče.
Popoldan pa grem po nov telefon
. So me že en mesec nazaj klicali, da lahko pridem po nov telefon ali pa koristim 30% na naročnino. Glede na to da je moj telefon čist nov (je bil strai na servisu, pa so takoj vedeli da ga ne bo mogoče popravit in so barabe čakale 45 dni, da so mi poslali novega
) ampak se ga želim čimprej znebit (LG) grem valda po drugega (Huawei).
Potem pa mogoče še v eno trgovino s čevlji, če bo dragi za in dobre volje
.
sarar- obe imeni sta mi všeč
Super da si že izbrala, a si imela pomoč od svojih fantov al je čist tvoja izbira?
Do morja pa sploh ni več daleč!
Končno bomo tud mi uživali. Konc tedna bova že lahko rekli "samo še en teden". Komaj čakam, da lahko začnem pakirat.
Aja, moram pa še to povedat, sarar, sem te sanjala.
Ne spomnim se vseh podrobnosti, mislim, da je moj hodil k vam gledat neko delo, otrok ni blo (ne tvojih ne mojih), ko sem te zagledala sem ti rekla: "No, pa se končno spoznava." Spomnim se tvojega trebuščka. Potem si me pa povabila nekam gor (moška sta bila v kleti pri stopnicah
, midve sva pa šli kavo pit, sedeli sva pa na kavču. Potem sem se pa zbudila.
flora- dobrodošla nazaj iz morja. Upam, da je blo fajn.
O sosedih pa raje ne bom. Sem priseljenka v vas, kjer stanujejo NAJVEČJE čenče kar jih svet pozna. Komaj čakam, da gremo nekam drugam. Parcelo imava nagledano v kraju, kjer sem bila prej doma in je res drugače kot tu.
No, lepo bodite. Ko kolegica gre in bom imela 10 minutk se javim.