Hojla punce,
še ena nova nosečka med vami, če me sprejmete
Stara sem 29 let, iz Ljubljane, to je moja 2.
, prva se je žal decembra lani končala s ss. No, zdaj bom pa decembrka, če bo vse po sreči
Rok imam za zdej po menstruaciji sicer 30.11., ampak ker je bila ovulacija kasneje (Klomifen), bo dete prijokalo na svet enkrat decembra. Za otroka sva se sicer kar namatrala, se mi zdi, da je trajalo celo večnost... Najprej moj dolgo ni bil za, ko sem ga končno prepričala, ni in ni šlo, na koncu smo pristali na Klomifenu. V tej nosečnosti sem na začetku spet krvavela, ampak na srečo izcedkov ni več, pikica raste in mami pridno matra s slabostmi
Tudi to se počasi umirja, bolniške sem že močno naveličana in me pete srbijo, da bi šla počasi nazaj v službo. NS imam 24.5. pri dr. Strahovi in že komaj čakam, da spet vidim pikico... Z mojim se neskončno veseliva!
Staršem še nisva povedala, ravno zaradi slabe izkušnje s ss, se še zdaj malo bojim, da se ne bi obdržalo, ampak sem se odločila, da 2x zapored pa že ne bo nekaj narobe
V službi vejo, ve nekaj mojih prijateljic, moj še ni povedal nikomur. Bova pa povedala po NS, če bo vse OK, jaz že komaj čakam, da povem mami, ker ne ve, da sva sploh delala na otročku in me je zadnjič tako preganjala po telefonu, kdaj bo babica, meni je šlo pa na smeh
Sicer pa prav dolgo verjetno bušija tako ne bi mogla skrivat, zaradi slabosti sem ves čas nekaj jedla (pa še sladkosneda sem po vrhu) in sem uspela kar nabrat ene 2 kg, tako da trebušček se malo kaže, samo se še ne morem odločit, a je dejanski al je bolj špeh
Nisem še uspela prebrat vseh vaših postov, tistim, ki ste izgubile otročka, en velik
, ostalim pa želim lepo, mirno in veselo nosečnost. Se beremo!
lp