bobek05 - se podpišem pod to, kar je napisala nalia. Če si se nalezla, preprečit itak več ne moreš, boš lahko več ali manj samo blažila. Ne pozabi na vitaminčke, če jemlješ Elevit, imaš že itak vse komplet, samo C vitamin še dodaj, najbolje s sadjem, sicer pa si vsaj začasno omisli kak vitaminski dodatek. Če te bo matral nos, lahko vzameš Operil (pač čim manj, lahko tudi otroškega), pa inhalacije vrela voda+žajbelj+kamilice+žlička soli so zakon. Držimo pesti!
Še katero prsi bolijo, kot je rekla Mufka? Jaz sploh ne zdržim brez modrca, pa vsi so mi ratali premali. Moj mi še glave ne sme več na prsi položit, vse neki boli in tišči. Nič, v nabavo bo treba...
neon - tamponov za plavanje nisem zasledila, ampak tud ne vem, če bi jih hotla uporabljat, sem nekako skeptična... Če nimaš nobenih izcedkov, krvavitev, sicer nimaš težav z belim tokom, če je bazen res čist (po tistem, ko sem vidla, kaj vse plava v bazenu na DIF-u, so me bazeni za zelo dolgo minili) in si takoj slečeš mokre kopalke bi mogoče šlo. Sicer pa vsi pravijo, da je to tako-tako... Jaz sem plavala v 5. tednu, zdaj si zaradi krvavitev v bazen ne upam več. Mogoče morje, če bo vse po sreči.
Lahko noč, nosečke! ;)