Pozdravljene, nosečke!
Tudi pri nas smo zagledali ta pravo črtico! Malo je bil kar šok, ker sva sicer "delala" na drugem otročku, vendar se kar nekaj časa ni nič zgodilo, pa sva kar malo pozabila in mislila, da
nič nisva mislila
Kdaj imam PDP - nimam pojma, ker si ravno za ta zadnjo M nisem zapisala PDZM in se tudi z največjimi napori ne morem spomniti.
Tako da čakam na pregled pri G, ki ga imam pa šele po prvomajskih, jao, jao. Res je še daleč do takrat. Mislim pa, da mora biti v začetku decembra.
Zdaj sem sicer prijavljena še pod enim drugim nickom, ker bi z mojim dragim rada, da tale nosečnost še nekaj časa ostane najina sladka skrivnost, ko se odločiva deliti novico s preostalim svetom, bom pa tudi jaz uporabljala moj "pravi" nick. Upam, da ne zamerite.
Za seznamček pa takole:
stara sem 30 let, to je moja druga nosečnost, doma imam enega lumpka, ki je star leto in pol. Sem pa iz Ljubljane.
Sem pa totalno zaspana, danes sem šla popoldne spat, ker sem komaj še stala in pustila moja najdražja sama na igrišču. Slabosti so občasne in znosne, če le poslušam, kaj mi diktira želodček - v glavnem zelo nezdravo hrano, kruh, pa razne namaze, pa topfencreme, pa pomfri z majonezo.... no ja, v prvo je bilo isto, v 4. mesecu sem se zredila za 6kg, ampak vsega skupi pa za 16 in dons jih mam manj kot pred prvo nosečnostjo, tko da se sploh ne sekiram. Dojenje in pa vsakodnevno norenje na igrišču pobereta svoje.
Vsem še lahko noč in se kmalu spet tipkamo!