sashy,
prestavi me prosim na 2.12. - G mi je za takrat določil PDP
sicer pa mislim, da bom šla prej "v Rim", ker bo otrok verjetno velik (tako kot prvi), ampak se pustim presenetiti ...
ostali moji podatki:
- starost 30 let,
- prvi pregled sem imela 8.4., naslednjega imam 6.5. (takrat bom v 10. tednu)
Prvi dan zadnje M: 25.2. (s tem, da sem imela že zelo velik in močan plus na testu 23.3. - sem bila še sama presenečena, da tako hitro, še posebej, ker sem imela pozno ovulacijo - 14., 15., 16. dan)
Ostali znaki nosečnosti:
- občasno slabost (moram pogosteje jesti, zvečer obvezno ne smem piti mleka ..) - pri prvem dosti huje (ŽE TRKAM! - da se ne bom ugriznila v jezik in bodo se redne slabosti začele takoj jutri)
- zaenkrat me vonji ne motijo
- KRONIČNA utrujenost (cel vikend sem prespala, danes po službi sem spala 2,5 uri) ...
- ves čas se počutim napeto, kot da imam 5 kg več, pa se nisem še nič zredila
- trebušček se mi že vidi !!!!
(in to redno!) bom spet povodni konj kot pri prvem ... (vsi so mislili, da imam 2)
- prejšnji teden so me bolele prsi, ta teden je malo boljše
- pogosto hodim lulat
Me pa zadnje dneve muči kašelj. Sem že prerešetala med.over.net, da ugotovim, kaj smem vzeti in kaj ne. Verjetno je vseeno najbolje, da se najprej oglasim pri zdravnici.
Na prvi pregled sem šla tako hitro po naključju. Sem bila že prej naročena in kasneje ugotovila, da sem noseča. Sem klicala, če prestavimo, pa so rekli, da ni potrebno. Tako, da nisem pričakovala, da mi bo takoj delal UZ. Rekel je, da je zaenkrat vse vredu, vprašal me je po počutju, na naslednjem pregledu delamo UZ, pred tem pa moram iti še v laboratorij - sem dobila en kup napotnic.
Torej, 6.5. se bo pa zagotovo že kaj videlo
< Sporočilo je popravil bobek05 -- 11.4.2011 21:46:46 >