Pozdrav drage decemberke, kako ste? Upam, da ste fajn.
Pri meni še vedno slabo.
Kolk me še zmeraj boli, zjutraj sicer malo manj, zvečer pa niti na nogo ne morem prav stopit. Se poleg mojih obupanih krikov, da ne morem vstat iz postelje še smejem, ker mi je prav smešno, da v mojem 17. tednu že nisem več tolk, da bi brez težav vstajala.
V soboto se gremo kopat, upam, da bo ati pripravljen tamalo prevzet za kake pol urce, da bom lahko plavala, mogoče bo dobro delo mojemu (bogemu) kolku.
Včeraj sem po kakšnem tednu spet bruhala, in sem mislila, da pa zdaj več ne bom... Aha, danes sem spet. Mislim, kdaj bo tega konec? Ta nosečnost je čist proti meni
Sem pa tudi sanjala o našem
. Da sem šla na samoplačniški uz (
), zdravnica je pogledala otročka in povedala, da bomo imeli punčko.
Zdaj bom pa samo še dobre volje zato.
Sem se malo poglobila vase in svoje želje glede spola otročka in ugotovila, da bi fantka zelo rada imela zato, da bomo doma imeli oboje. Ampak želja po punčki prevladuje. Ne vem zakaj. Mogoče je krivo to, ker punčko že imamo in sem jo pač navajena "imet".
Mogoče me je celo fantiča malo strah? Pojma nimam. Vem, da je ena že pisala o podobni situaciji ampak babe, ne da se mi nazaj brat, zato vprašam še enkrat; Ali je pri kateri podobno?
IZVIRNO SPOROČILO: sarar
aja, medea-kok mave še do dopusta?
Ojej, sarar, preveč
Še tam okoli 6 tednov. To se bo vleklo.
Monstera- u, morfo imaš.

Naglej se svojega

. In pa seveda naj bo vse tako kot mora bit! Glede masaže pa mislim, da ni nič narobe na trebuhu ležat, če le tebi še ugaja.
Laima- do dopust imava še kar daleč... A ste že vse bile na dopustu?
Glede pogodbe- nimam pojma.
AljaAn- joj, sestro bi pa lahko komot v tazadnjo nasuvala. A se ne more potrudit, se malo pohecat s tamalo al pa vsaj tiho bit
Nalia- res lepo spisan post!
Kako se počutiš? Počivaš zdaj, ko je tamali v vrtcu?
Kako pa je
Korinca?
Se javim kasneje. Lepo bodite tačas.