writing-img

RE: Vsakodnevne obveznosti ob dojenčku

clock-img

06.04.2011, 12:43

clock-img

masajka

pencil-img

19

Skuštrana, maš prav user posted image , sem se prav nasmejala, ko sem še enkrat prebrala svoj post .

Torej pojamram redkokdaj user posted image

clock-img

09.04.2011, 22:03

clock-img

morje2011

pencil-img

55

Ja sem mlada mamica,pa lahko naredim dosti kaj.Je zelo pridna ,se rada zaigra.Jaz lahko vse pospravim ,likam in se bi se dalo naštevati.Klub temu ,da že hodim v službo.

clock-img

13.04.2011, 17:04

clock-img

amii

pencil-img

221

Mah, najprej sem bila jezna na vse mamice, ki imajo "pridne" otrokece, potem sem naredila VSE kar so mi svetovali, da bo potem tudi moj "priden", pol pa sem se sprijaznila, da imamo doma mali "Duracel" in hvala bogu, da je takšen, saj bo v življenju zagotovo prišel bolje skozi, kot fant/moški, ki bo nekje tiho sedel in "bil priden" user posted image
Nabavila sem si čistilko, tako da mi ni potrebno extra čistiti, kuhava skupaj, tuširava se skupaj, na računalniku sva (tudi sedaj) skupaj, ves preostali čas pa raziskujema in se veselima življenja user posted image . Glavno da je zdrav in poln življenja!

Pa imamo svoj sonček

clock-img

13.04.2011, 17:26

clock-img

juhica

pencil-img

354

Amii, ja zastopim, to "jezo" user posted image .  Ampak da te potolažim, no ne vem kok je tvoj star, moj je potem čisto obrnil ploščo, pri dveh letih, in je zdaj priden ko bubica (ok ponoči se še zbuja), je ful tak sodelujoč, razumevajoč, ne vem, kdo je je videl tega zahtevnega in "razvajenega" dojenčka, še verjet ne more user posted image .

clock-img

13.04.2011, 19:16

clock-img

amii

pencil-img

221

Ja saj tudi jaz čakam na ta dan user posted image .

Pa imamo svoj sonček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem