writing-img

RE: Mariborčanke,20.del

clock-img

06.06.2011, 21:35

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Matcar še od mene oz. vseh nas treh (ali štirih user posted image ) ti želimo čimprejšne okrevanje in čimprejšno vrnitev domov. Pa zdravega otročka in veliko, veliko uživanja z njim!!

In Alex hepi brzdej za pol tortice!

Lepo se imejte!!

user posted image user posted image user posted image Hvala še tebi.Mater,babe,me bote v jok spravle z lepimi željami.user posted image

mislim, da smo se vse spomnile kako je bilo ko smo rojevale...user posted image

Ja,saj vem.Samo vseeno,mi kr začne tečt,mi hormoni skačejo.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

06.06.2011, 21:38

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

grem večerjo pripravit, malečke zaspale v hipu....M že sama gre v postlo in takoj zaspiuser posted image

Vglavnem če se "zgrešima" matcar jutri ali v sredo naj vse lepo poteka in.... skratka javi......user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

06.06.2011, 21:41

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Vglavnem če se "zgrešima" matcar jutri ali v sredo naj vse lepo poteka in.... skratka javi......user posted image

Ok,važi.Bom vam javla ja,nič bat.Pa hvala tudi tebi!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

06.06.2011, 21:47

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jaz pa se poslavljam za danes...grem spat.

Nočko user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

06.06.2011, 21:52

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jaz pa se poslavljam za danes...grem spat.

Nočko user posted image

Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

06.06.2011, 21:53

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jeeeeej,sem komaj zdaj vidla,da sem že čez 21.000 objav!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

06.06.2011, 21:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

beck....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

06.06.2011, 21:57

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jeeeeej,sem komaj zdaj vidla,da sem že čez 21.000 objav!user posted image user posted image user posted image

pridnauser posted image user posted image

clock-img

06.06.2011, 22:00

clock-img

matcar

pencil-img

25199

pridnauser posted image user posted image

Jap,sem res.Samo bi blo še več,če bi se kaj dogajalo tukaj.Zadnje cajte je prava tuga!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

06.06.2011, 22:05

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jap,sem res.Samo bi blo še več,če bi se kaj dogajalo tukaj.Zadnje cajte je prava tuga!user posted image

eh ni tak hudo.....user posted image

clock-img

06.06.2011, 22:07

clock-img

matcar

pencil-img

25199

eh ni tak hudo.....user posted image

No,kak vzameš.Meni je.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

06.06.2011, 22:11

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jaz se poslavljam počasi.Grem proti postli,da se še naspim malo.user posted image

Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

07.06.2011, 06:25

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jutro!

Spala za en drek.najprej je neka mularija izpade imela,sem že mislila policijo klicat,pa so se pol umirli,HB.Pol pa je še maček imel izpade.Aja,pa 2x sem hodla na wc.Pol pa sem vstala,pa si kafe skuhala.Počasi se porihtam,otroke v vrtec spokam,pa pičim za P!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

07.06.2011, 07:54

clock-img

rina22

pencil-img

3754

jutro user posted image

joj, matcar, zdaj sem že jaz čist neučakana user posted image komaj čakam veselo novičkouser posted image

majakla, blagor tebiuser posted image če bi naša kdaj tak dolgo spala - aleluja user posted image bravo, Nik user posted image Upam pa, da bo čimprej vročina minila in bo vse ok user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2011, 07:55

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Alex vse naj naj ob polovički svečke. Pa še naprej tak cukerček ostani.

Podpis!user posted image user posted image user posted image

še en podpisuser posted image

pa še moj user posted image

clock-img

07.06.2011, 09:37

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Mi smo danes tudi zgodaj vstali, smo imeli že posvetovalnico. Nove mere za 6 mesecev so 7300g in 66,5cm. Prestali tretjo pikico. Drugače pa pač zaostajamo za tale naš mesec v razvoju, se pozna, da glavica še ni čisto fiksna, pa pri sedenju seveda, pa v desno jo nosi, to kar pač vemo. Edino kar me mičkeno skrbi mogoče, da se pri ropotuljici na desni strani ni odzivala, čeprav jaz mislim da je bolj verjetno kot to, da nebi slišala, to da njo muči obračanje na tole stran, ker dejansko jo in pri obračanju na trebuh in na sploh ji je glavico problem v desno obrnit no. Zdaj pa spi dete user posted image

matcar...danes lepo zrihtaj vse preiskave, jutri pa zares. user posted image

clock-img

07.06.2011, 12:57

clock-img

koala

pencil-img

5539

Arwenko, saj preiskava sluha v P je bla OK, ne? Vrjetno jo res samo muči obračanje v desno. Sicer bo pa itak vse nadoknadila. Pa user posted image user posted image user posted image  za mere.

matcar pa je jutri druga na vrsti,tak da okoli 11-ih bo tako daleč. Je pa čist mirna.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

07.06.2011, 14:37

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

arwenko super za lepe mere user posted image user posted image user posted image .

sicer pa T. tudi niso interesirale tiste zdelane igrače, ki mu jih je sestra v posvetovalnici kazala user posted image , tako da ne skrbi glede sluha. po moje ji pač ni bilo v tistem trenutku se za obrnit user posted image .

clock-img

07.06.2011, 16:22

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Dan.

spet se sonček kaže, gremo na sprehod, pa po nove knjige in cd-je..

Prej še bila pri zobarju, imam zdaj vse porihtano, naslednjič začneva "lepotno"....menjava sivih plomb z belimi, tam kjer pač so...user posted image

matcar...te spremljam na fb...čakamo, čakamouser posted image

clock-img

07.06.2011, 16:23

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx
tako da ne skrbi glede sluha. po moje ji pač ni bilo v tistem trenutku se za obrnit user posted image .

podpisuser posted image

clock-img

07.06.2011, 22:24

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

nobene?....

zunaj noro.....M zaspala takoj, A je pri atiju v postli, jo bom zdaj nesla v sobo, jo je fuuuull strah grmenja.

Jaz pa sem se špagetov in paprike najedla, zdaj pa še sladoled za na povrh...user posted image

clock-img

08.06.2011, 08:17

clock-img

koala

pencil-img

5539

Jutro!!

matcar stiskem pesti, da te urice hitro minejo, ko boš končno spoznala svojo štručko.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

08.06.2011, 09:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

morning...

Dežek, M je uživala ko je celo pot skakala po lužah in z marelo v roki.....user posted image

Zdaj se pa pridno igra.

clock-img

08.06.2011, 10:11

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Dan user posted image ,

včeraj sem bila pridna in likala malo več kot 2h user posted image user posted image user posted image in zdaj imam mir do konca meseca user posted image .

Ati je šel po Jana, potem sva se pa odločila da greva sama v kino. Malega peljala k sestri, midva sva se pa napotila v planet tuš. Gledala super film, se nasmejala in se imela res lepo user posted image user posted image user posted image . Je pasalo bit brez otroka.

Danes sem sama, oba sta že na delovnih mestih, pri svoji zdravnici v Malečniku sem že tudi bila. Zdaj pa jem ribe iz konzerve, paradižnik in papriko. user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

08.06.2011, 10:14

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Ker nimam kaj za delat user posted image ...grem noge v zrak in na relax...kot Saraya user posted image ,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem