writing-img

RE: Mariborčanke,20.del

clock-img

08.06.2011, 13:47

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

matcar že ziba user posted image user posted image user posted image
iskrene čestitke še tukaj!!!

clock-img

08.06.2011, 14:35

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

matcar že ziba user posted image user posted image user posted image
iskrene čestitke še tukaj!!!

jaaa, dobila sms, čestitke še tukaj user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.06.2011, 15:05

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

matcar...čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

08.06.2011, 15:53

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Matcar čestitke za 4. štručko...pa čim prej domov...user posted image user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

08.06.2011, 15:58

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

madona je črno ratalo naenkrat. sem hitro letela avto dat v garažo, če bo slučajno toča.

clock-img

08.06.2011, 18:08

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Dan! user posted image

Dnevi tečejo ekspresno hitro. In ima  dan premalo ur.
Vglavnem, včeraj smo se peljali z vlakcem Jurčkom. Luka užival 100/h. Je bil pa smešen. Ko smo se na vsakem semaforju ustavli je govoril še,še. user posted image Pol pa smo se še malo družli pod pohorjem in odšli domov.
Ga pa morajo zobki mučit, ker je imel zdaj 2 dni zjutraj vročino, pa včeraj mu je slina skoraj v potokih tekla. O sitnosti pa nebi, ker mu ne paše ala ništa. Tak da če jutri ne bo imel vročine bo odšel v vrtec, če ne pa bo ostal doma.
Danes sma pa samska. Ima ata tekmo. Malo sma bla veni, pa mu tudi ni nič pasalo, pa sem rajši šla kar domov.
Zdaj pa imam še en kup stvari za postorit, tak da morem bo to za danes verjetno tudi vse.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

08.06.2011, 18:08

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Matcar čestitke za 4. štručko...pa čim prej domov...user posted image user posted image user posted image .

Podpis, pa dosti zdravja obema oz vsem vam.

clock-img

08.06.2011, 18:18

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

madona je črno ratalo naenkrat. sem hitro letela avto dat v garažo, če bo slučajno toča.

tu pa sonček sije user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

08.06.2011, 19:22

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Grema midva spat.

Nočko.

clock-img

08.06.2011, 21:45

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Čer user posted image

clock-img

08.06.2011, 22:11

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Še vedno nobene user posted image ...potem pa pičim proti pojsli...user posted image user posted image user posted image

Nočko user posted image

clock-img

09.06.2011, 05:09

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Matcar,še tukaj:

Iskrene čestitke ob rojstvu sinčka in veliko cartanjauser posted image

user posted image

clock-img

09.06.2011, 08:31

clock-img

koala

pencil-img

5539

matcar še tukaj iskrene čestitke!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

09.06.2011, 11:35

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

danuser posted image

zbudila se z groznim glavobolom, upam zdaj da bo tableta prijela....

zunaj spet dževno....kdaj bo že konec in spet sonček.....

M mi že celo jutro jamra da se ji v nogicah vrti, revici....zdaj ugotavljam, da zgleda res težko hodi na dolge ture....in da ni samo lena...user posted image

še nekaj.....sistematski pri 3 letih, jaz sem že pozabla...pošljejo kako vabilo ali je treba sam otroka naročit?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

09.06.2011, 12:47

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

danuser posted image

zbudila se z groznim glavobolom, upam zdaj da bo tableta prijela....

M mi že celo jutro jamra da se ji v nogicah vrti, revici....zdaj ugotavljam, da zgleda res težko hodi na dolge ture....in da ni samo lena...user posted image

še nekaj.....sistematski pri 3 letih, jaz sem že pozabla...pošljejo kako vabilo ali je treba sam otroka naročit?

za glavobol user posted image user posted image user posted image naj čim prej mine

za M user posted image user posted image user posted image

Za sistematski...pošljejo vabilo nič ne rabiš klicat user posted image .

clock-img

09.06.2011, 12:49

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Dan,

zjutraj bila na predavanju preko borze...prišla domov okrog 11h, se z mojim user posted image najedla...on je malo prej šel v službo, jaz pa kuham kosilo za naju z Janom...makaronflajš user posted image .

Grem naprej gledat tv...čao

clock-img

09.06.2011, 21:10

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Čer.

ly...lepo da smo se videle, čeprav zelo na hitrco. Moj foter in bruder sta bila že čist nervozna, ker nista več vedela kako tamalo zabavat doma, ker je ta sestanek trajal celo večnost user posted image
No,, smo pa v tem ta rdečem vrctu dobili, vsaj to smo zvedeli, vse ostalo pa itak po pošti, naša tako gre šele decembra.user posted image

clock-img

09.06.2011, 22:17

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

Tud jaz bila na sestanku v vrtcu....bdw...arwenko, nisem te videla.....mi je ly povedlala, da si bilauser posted image

bilo res tečno, pa nič se slišalo...grrr, skratka M septembra začne z vrtcem ...samo v drugi enotiuser posted image

zdaj se njedla, pospravila stanovanje, nohte še porihtam..potem pa pred tv malouser posted image

Jutri me spet nekaj opravkov čaka dopoldne...malečke gresta v varstvo....

clock-img

10.06.2011, 10:04

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

danuser posted image

ma dajte, vse štrajkate al kakouser posted image

clock-img

10.06.2011, 10:05

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Saraya, midva sva bolj spredaj sedela in nisem nazaj gledala. Verjamem pa da se bolj zadaj sploh ni slišalo, ker se je že spredaj ful slabo. V kateri enoti pa ste?

clock-img

10.06.2011, 10:10

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Saraya, midva sva bolj spredaj sedela in nisem nazaj gledala. Verjamem pa da se bolj zadaj sploh ni slišalo, ker se je že spredaj ful slabo. V kateri enoti pa ste?

ma jaz sem v zadnji sedela, čist nič slišala, pa otroci se drli...grrrrrr
skratka ja v gregorčičevi je sprejeta. A pa je v gledališko še hodiuser posted image

Nekaj mi ne štima...a nisi ti z okolice celja..al sem spobrklala spet kaj?

clock-img

10.06.2011, 10:33

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ma jaz sem v zadnji sedela, čist nič slišala, pa otroci se drli...grrrrrr
skratka ja v gregorčičevi je sprejeta. A pa je v gledališko še hodiuser posted image

Nekaj mi ne štima...a nisi ti z okolice celja..al sem spobrklala spet kaj?

Ne, nič nisi pobrklala. Mi smo jo v MB v vrtec dali, zato ker domov ne pridemo v 9 urah, v najboljšem primeru v 9,5 in tako dolgo ne sme bit v vrtcu ne. Tako da smo dali v MB in upali, da bomo dobili, pa imamo srečo, ker so letos čisto vsi bili sprejeti v Glinška ne.

clock-img

10.06.2011, 10:45

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ne, nič nisi pobrklala. Mi smo jo v MB v vrtec dali, zato ker domov ne pridemo v 9 urah, v najboljšem primeru v 9,5 in tako dolgo ne sme bit v vrtcu ne. Tako da smo dali v MB in upali, da bomo dobili, pa imamo srečo, ker so letos čisto vsi bili sprejeti v Glinška ne.

aha..tako..

torej oba delata v mb?...ja potem tak boljšeuser posted image ..ja fajn ta vrtec je res superuser posted image

clock-img

10.06.2011, 11:05

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

ja, oba delama v mb in se tudi skupaj vozima, drugače bi bili stroški čisto nenormalno previsoki. Zato nama to najbolj ustreza, če nebi dobila, bi pa v mb dala privat.

clock-img

10.06.2011, 21:49

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

čer!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem