writing-img

RE: Mariborčanke,20.del

clock-img

08.07.2011, 07:44

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

08.07.2011, 07:51

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jutro user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

08.07.2011, 09:44

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

dobro jutro user posted image

clock-img

08.07.2011, 14:42

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

dan,

končno doma. na kavici je blo fajn, tak kot vedno user posted image . Zdaj pa me čaka gora cunj za speglat, ker že tri dni perem za na morje user posted image . pa še popoldne mislimo iti na neki piknik, upam samo, da bo vreme zdržalo user posted image .

clock-img

08.07.2011, 15:02

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Danuser posted image

jaz tud doma, je moj moral dalje delat, tak da.....bi še komot čvekala, če bi vedlauser posted image , no pa dobro sem vsaj stanovanje pospravla in spucala u nulouser posted image

Zdaj pa spet iščem za morje, se mi že meša, vse že imam porihtano, zdaj pa mi o nekih doplačilih še ta iz agenceje bluzi...user posted image ...bomo vidli

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

08.07.2011, 15:47

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Zdaj pa spet iščem za morje, se mi že meša, vse že imam porihtano, zdaj pa mi o nekih doplačilih še ta iz agenceje bluzi...user posted image ...bomo vidli

kaj si pa našla...kam greste?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

08.07.2011, 15:51

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

kaj si pa našla...kam greste?

pa tisti umag, kos mi je matcar dala link....ma ne vem več....če se to ne obnese, pa res ne grem, ker me volja mineva....pa še osebne moram dat malima delat, pa terminov več za te moje nagledane destinacijeuser posted image

clock-img

08.07.2011, 19:08

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

08.07.2011, 19:09

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Mi2 bla doma okoli 2-h,je zdražal tak dolgo.HB!user posted image user posted image user posted image Sem pa še zdaj sama,mojega od nikoder,pa od 1-h ga klicarim,pa je non-stop nedosegljiv.user posted image user posted image user posted image Že vidim,kako bo to,ko pride.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

08.07.2011, 20:25

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

08.07.2011, 20:39

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Mi2 bla doma okoli 2-h,je zdražal tak dolgo.HB!user posted image user posted image user posted image Sem pa še zdaj sama,mojega od nikoder,pa od 1-h ga klicarim,pa je non-stop nedosegljiv.user posted image user posted image user posted image Že vidim,kako bo to,ko pride.user posted image user posted image user posted image

ikgvbkgkglfllhizik

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

08.07.2011, 20:56

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Mater se mi danes ni za na šiht it. Sicer je zadnji.  So me optimisti bili, so hotli da pridem še jutri delat, v ponedeljek pa me niso rabli.
Zdaj pa tečki naredim Nodija, se oblečem in grem.

Čavči in nočko.

clock-img

08.07.2011, 20:56

clock-img

ly117

pencil-img

16752

ikgvbkgkglfllhizik

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.07.2011, 21:16

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

ikgvbkgkglfllhizik

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je hotel mami rečt da se ni vredno sekirat...user posted image

clock-img

08.07.2011, 21:22

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Čer user posted image

clock-img

08.07.2011, 21:52

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

clock-img

08.07.2011, 21:53

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Mi2 bla doma okoli 2-h,je zdražal tak dolgo.HB!user posted image user posted image user posted image Sem pa še zdaj sama,mojega od nikoder,pa od 1-h ga klicarim

user posted image user posted image ...kdaj pa bi mogo bit?

clock-img

08.07.2011, 21:54

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Spijo....

bili na Lentu in na lepinji z fotrom od mojega, potem pa še kufe in 123 večer...

clock-img

08.07.2011, 21:56

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Ojla!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

08.07.2011, 21:56

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Mi2 bla doma okoli 2-h,je zdražal tak dolgo.HB!user posted image user posted image user posted image Sem pa še zdaj sama,mojega od nikoder,pa od 1-h ga klicarim

user posted image user posted image ...kdaj pa bi mogo bit?

Ja,pojma nimam,samo tak pozno ziher ne.

< Sporočilo je popravil matcar -- 8.7.2011 21:57:28 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

08.07.2011, 21:58

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

ikgvbkgkglfllhizik

je hotel mami rečt da se ni vredno sekirat...user posted image

Itak.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

08.07.2011, 21:59

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

klicarila na Relax in itak nimajo pojma, jaz več vem kot oni tam..en eno bluzi, drugi drugo, če piše da je otrok do 14 let zastonj, po mojem to pomeni, da je zastonj. In če piše, da se doplača samo ležišče oin če jaz ležišča ne rabim, ker lahko tud pri naju spita, to pomeni, da je zastonj. A oni ded meni, da bi se naj kao polpenzjon za enega otroka doplačal...mislim, halo....kličem drugo, ena smrkla dvigne in me itak tika(halo), na koncu pa me vpraša, staršev, s katerimi gre otrok to ne ne moti, da ni v sobi dodatnega ležiča(halo), kot da kličem v imenu nekoga drugega...groza...kake ljudi imajo nekateri zaposlene, namesto, da bi se maximalno trudili, da uredijo čimveč počitnicuser posted image

clock-img

08.07.2011, 22:01

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Aja...pa mi je zatrdila, da je zastonj, zdaj pa vedi kako in kaj....saj po mojem se tu plača, tam doli je itak vseeno, oni več nimajo nič s plačilomuser posted image

clock-img

08.07.2011, 22:02

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Vglavnem,moj prišo ravno,ko sem post objavla.Sma se spičla,ITAK,pol pa je mogo dat dnar,pa še bone je dobil za pice v Strajku,tak da sem šibala po njih.Malo prej pa sem Tea skopala,nafutrala in zdaj tak aja kot angelček.jaz pa tudi bla pod tušem,zaj pa končno do kompa prišla.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

08.07.2011, 22:02

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

matcar...kako dolgo si se ti do Cmurčka vozla..in koliko je karta, če gremo štirje npr?(popoldanska)?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem