Zabica: ker imam se samo en postopek (6), bi poskusila, ampak brez donacije. Slišala sem pač, da so tam zelo uspešni. Ko jim tu ni uspelo, so šli tja, tam pa je ratalo. Jaz sem bila 5 x v MB, zelo sem bila zadovoljna z osebjem in vsem, res so vsi za pohvalit, ampak človek pač želi probat še kaj drugega. Oba sva plodna, jaz pri mojih letih pridelam vedno od 8-12 celic, kar je super, tudi zarodki so, vendar se potem ne prime... sedaj sem v 5. poskusu imela 8 celic in 8 zarodkov, tri so vstavili 3 dan, ostalih 5 so pustili še rasti, vendar so žal propadli oz. so bili preslabi za zamrznit in tako ni ostalo nič. V petek imam test, ampak že od nedelje krvavim pa že od nedelje, tako da itak vem, da ne bo nič... tudi prsa so mi splahnela in nič več ne bolijo...
Sicer pa vidim, da veliko hodijo v MB tudi iz tujine, več punc je bilo iz LJ, ki so se odločile za MB, ker so bile v LJ razočarane, odnos, ambient, vse..sedaj pa kar niso mogle verjeti, kako je v MB super, že od prvega "dober dan".. da lahko izbiramo narkozo itd... Jaz osebno sem pač trenutno glasno razmišljala o Pragi, ne vem, mogoče?? Se mi pa že skoraj mudi, glede na leta, tako da v jeseni štartam na 6. turo, takoj, ko bo možno.