IZVIRNO SPOROČILO: sensi
golobica82, tudi meni se je trebuh napihnil 2 dan po vstavitvi in danes je že 8 dni mimo in je še kr napihnjen, ko da sem že v 3 mesecu.V prejšnjih postopkih je bilo isto sam mi je tam enkrat 7-8 dan splahnel pa tud joški so nehal bolet.Zdravniki pravijo, da je super, če si napet, da je to dober znak no primeni je bil že trikrat lažni alarm.Res pa je, da me zdaj v tem postopku prvič boli v trebuhu, pa me včasih šraufa,včasih špika, velikokrat pa čutim bolečino v jajčnikih, kot da bi se hotli razširit pa nimajo kam....hmmm,nimaš kaj treba bo počakat 14 dni in konc.Ti pa povem, da če mi ni v tem postopku namenjeno bi rada videla, da se mi je že takoj po ET vlila kri in bi vedela na čem sem.Se mi zdi, da že sama sebi lažem, da sem sproščena,pa super, pa ne mislim na to.....bla,bla,bla....še včeraj sem kr govorila kar bo pa bo nimaš kaj kako nama je namenjno,bomo šli pa v jesen v akcijo.......ma vraga mi gre kr na bruhanje ko se spomnim, da bi šla še enkrat čez to.Moje punkcije so noro boleče, pa mam zelo visoki prag bolečine, za vsako mi mora predirat maternico ker imam jajčnike nekje iza...........je pa vseeno super, da se lahko tukaj vzpodbujamo ,tolažimo in jočemo......delimo dobro in slabo.Drži se in upam za obe da nama tokrat rata in bova lahko enega dneva s sončki v objemu rekle......splačalo se je it čez vse skupaj.......pa saj konc koncev sploh ni bilo tako hudo
lp
JA tako jekot si napisala...
Jaz sem šl azdaj brat "navodila" od estrofena, pa sem vidla, da je eden izmed najpogostejših stranskih učinkov estrofena povečanje telesne teže in slab občutek v želodcu, tako, da sedaj vidim od česa je to... No sej po mojem še en teden ga pijem, pol bo itak krvavitev in bo mir, pa novi boji jeseni
Pri meni mislim, da ni prišlo do vgnezditve, ker ne čutim nobenega ščemenja spodaj, če ščemi je baje dobro, zdaj samo čakam,

, da začnem pol aktivno s športom, da se znebim pred kopalkami tega trebuha...
Poročaj kako in kaj... Aja kdaj si imela transfer - 3 ali 5 dan?, ker jaz štejem 14 dni od punkcije in je čisto realno, na 14 dan od punkcije dobim vedno M