Pozdravljene!
Včeraj sem imela tako zapolnjen dan, da sem komaj kaj prebrala tu gor, kaj šele, da bi kaj napisala. Začelo se je že večer pred tem, ker je crknu pomivalni stroj
. Dopoldne sem porabila vsaj eno uro v iskanju serijske številke, ker smo ga dobili skupaj s kuhinjo, a nam prejšnji lastniki niso pustili vseh papirjev. Ko sem se na servisu končno zmenila, je rekla, da me bo serviser poklical v 2 delovnih dneh. Par minut pred poldnevom, ko sem ravno finiširala kosilo, pa me je serviser že poklical in do konca kosila sem imela pomivalca popravljenega
. In ravno preden je klical se pomila zadnjo skodelico, ker sem se bala smradu, če bi res morala čakat še par dni. No po kosilu sem morala k dr. po bolniško, ko sem mu pokazala spremenjeno znamenje na vratu sem dobila napotnico pod nujno za dermatologa, tako da sem šla direktno tja. HB so me pri Bartenjevu vzeli po dobri uri čakanja in je vse skupaj povsem nenevarno. Kljub temu sva s starejšim zamudila na trening, po tem sem morala direktno po malega v vrtec in po moža v službo, ker je rabu avto za na fizioterapijo. Pa še ni bilo konec, ker je bilo treba še mlajšega dostavit na trening, peš. Še dobro, da sta s starejšim skupaj in imajo klubsko sobo v kateri sva lahko počakala, da se je še mali naplezal. Ob pol sedmih smo blili končno vsi premočeni doma. In potem se čudim, ko imam boleče popadke in me vse dol tišči.
No ob vsem tem pa mi je uspelo rezervirati vikend počitnice zame in za moža, da obeleživa 15 letnico zveze in sva malo sama še zadnjič pred prihodom
.
Papirologija: jaz bom novembra na dopustu in ga bom izkoristila za izpolnjevanje papirjev. Glede paketa se tudi sama vedno bolj nagibam k temu, da bi vzela denar in od Recinka naročila le kar mi zares ustreza.
Malo me skrbi za Ronjo, ki se že od ponedeljka, ko je potožila nad slabostmi ni več oglasila.
Pa me vesli, da ste se tudi ostale malo bolj aktivno pridružile debati.
Glede lajšanja bolečine pri porodu, poleg EA, se bom pa sama odločala, po obisku materinske, da sploh izvem, kaj je zdaj na razpolago, ker v skoraj 6 letih, odkar sem nazadnje rodila, se je kar nekaj stvari spremenilo.
Ali kaj pripravljate hišo za noč čarovnic? Mi imamo ponavadi 1 bučo, ker so malima tako zanimive in smo jih poznali tudi že v otroštvu, samo ne v povezavi z nočjo čarovnic.