Mogoče se pa telo in um navajata, da bosta morala tudi malo bolje slišat in ponoči vstajat
Meni se to zgodi v vsaki nosečnosti in je ful tečno. Ampak očitno je selektivna prednost tako zelo velika, če mama sliši vsak premik svojega deteta, da ga lahko obvaruje, da se je zadeva obnesla oz. smo eni še malo bolj nagonski, pa vse to pokasiramo

. NO, saj nagoni so čisto ok, marsikdaj prav pridejo

.
Midva se sprašujeva, če mora it lubi na kako mš... Malo se nama trapasto zdi čas še za to zgubljat - bil je pri dveh porodih in mu je kristalno jasno, kako in kaj, se mi zdi, da boljše ve, kaj mi paše kot babice, samo v pravilniku pa mislim da je, da če 2 ali 3 leta nisi bil na mš, potem moraš spet it. Drugič mu je še veljalo, hehe, ker sta bila poroda tako skup

. Zdaj pa bo že 4,5 let od obiskovanja mš...
Jaz tudi razmišljam, da bi šla spet malo pogledat - samo trenutno (ta teden) imam itak otroke doma na počitnicah. Po svoje ne vem, koliko bom zdaj odnesla, ker se res še precej spomnim, saj sem mela ves ta čas prakso doma

... Pa ene stvari itak delam drugače (mislim predvsem na brezpleničenje) in o dojenju tudi nekak ne vem, koliko me še lahko naučijo po skoraj 3 letih dojenja

. Po svoje se pa smernice tudi spreminjajo in prvič je bilo res že pred dobrimi 4imi leti... Tak da bom šla mogoče pogledat - čeprav v Lj. je zoprno to, da moraš it najprej v p. dvignit neke listke - ne vem, če je še zdaj tako...