A pozna katera kakšno trgovino kjer prodajajo tak lušten blago za otroške zibelke oz. posteljice?
V hali A v btcju imaš Kilometer in Cecilijo, obe imata razne otroške potiske, pa v Hali D je še en Kilometer in na Rudniku je Svet metraže, kjer imajo vse, kar ti srce poželi

. Ampak računaj pa, da te ne bo prišlo kaj dosti ceneje kot kupljena, oz. verjetno celo sploh ne bo ceneje. Če računaš še gumbe in nit ali pa moraš celo dat kam delat, te kitajci prešišajo 300/h. Je pa seveda luštno, ko narediš po svoje, pa lahko narediš deko in prevleko velikosti, ki se tebi zdi najbolj prav, ne nujno "fabričke mere". jaz sem svojima sešila in naredila gumbke iz Fimo mase

.
miami, moj predlog je, da imaš otroka blizu, če boš dojila - to se zbuja žnj-krat na noč in boš zgrana ko mumija, če boš vsakič vstajala in hodila. Slišala jo boš že, šla iskat tudi, samo zmatrana boš. Ker včasih si tako hudičevo crknjena, da ti je težko že iz koška jo vzet in ti veliko pomaga, če ti jo takrat partner da na prsa, recimo. Je pa fajn, če lahko kje dobiš kako staro zibko, glih za prve par mesecev, da jo maš ob postelji, pa da jo lahko vmes prenašaš - recimo zvečer, če si želita malo intime, da odneseš dete v drugo sobo:). To tudi toplo priporočam

. Se lažje sprostiš

, če nimaš deteta zraven, da ves čas cvikaš, kdaj se bo zbudilo.