No takole, da se še jaz javim po dolgem času.....
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica
Trobentica_ - mislim, da sva se midve srečale čiz pri vratih, potem si pa čiz spredaj sedela, a ne? Sva pa mi2 z Matkurjo naklučno sedle skupaj
Hmmm, srečala sem ene dve pri vratih, tako da...katera si bla ti?

Sem se pa ves čas vrtela na stolu, če bom katero spoznala (ali pa katera mene...mislim da sem Matkurjo spoznala, nisem pa sigurna ) Se pa jaz vedno vsedem spredaj, ker je moj vid tako-tako, saj imam leče, ampak bi že rabila nove...to pride na vrsto drugo leto enkrat

To jo moram jutri vprašat v Šoli (na pregledu sem pozabila, no saj bom na naslednjem, samo ga imam šele sredi decembra) - razen
če katera mogoče ve - naj bi bil
potreben CR, če imaš previsoko dioptrijo. Mene pa zanima kako visoka dioptrija mora to biti, ker jaz jo imam kar precej in mi ideja o CR tudi slučajno ni všeč

Ok, če je/bo potreben CR, potem itak, bo pač tako a ne...
Mene tudi gin. zmeraj pogleda
vaginalno, pretipa trebuh in poslušamo srčka (UZ pa sem imela SAMO 2x in bi ga tudi jaz najraje vsakič, da vidim kako raste naš

, no pa ga naš gin. žal ne dela vsakič)...sicer kakšnih
podatkov o MV ne izvem

ampak ok....če bi bilo kaj "izven mej", bi verjetno rekel. Edino nazadnje mi je rekel, da mi malo noge zatekajo in naj jem manj slano hrano. Je pa res, da ravno zadnji teden nisem nosila kompresijskih nogavic, ker sem imela žabe oblečene, pa se mi nekako ni zdelo še tisto spodaj ali čez obuvat, tako da zdaj jih spet pridno nosim in upam da mine zatekanje (ki ga jaz sicer nisem opazila no).
urshek-držim pesti da zdržita čimveč tednov in dni
FB-jaz pobegnila ne bom, ker sem več na RR kot na FB...vsaj dokler sem še v službi...ste me pa dodale v našo skupinico

tako da spremljam...le časa ni za pisanje, ga bo več ko bom doma.
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81
Upam da si že v naši skupni, čeprou se še nis pofočkala v dokument na FB
IZVIRNO SPOROČILO: mefisto
Janchek81 sem na FB ja, samo nimam pa pojma kam se naj javim. Sem kr en komentar dodala, če bo to ok.
Tudi jaz ne vem
v kakšen dokument se pofočkati? Samo komentiram al kako?
Drugače pa je bil vikend kar pester. V soboto sva koooončno kupila
previjalno mizo, ki jo iščeva že lep čas, sem jo našla na Bolhi, tako da sva šla v Krško, in je res lepo ohranjena in točno taka kot sem si jo sama zamislila

pa še par oblekic sem pri tej isti punci vzela za res totalno smešno ceno

. Potem pa sva šla še na tisto Mednarodno porodno konferenco v Laškem, kjer sem šla jaz na
poslikavo trebuščka (ena fotka je na FB-in tudi tukaj pod mojim imenom no, še kakšno bom dodala, ko bo kaj več časa za računalnik). Ženska, ki to dela je res fenomenalna, kaj to izpod njenih čopičev nastane, ne moreš verjet. Celo

je vmes sodeloval

. Včeraj pa sem imela pospravljalni dan, je bilo potrebno malo omare s cunjami uredit...pa nisem dokončala, ker je bila že pozna ura, jaz pa pošteno utrujena, tako da nadaljujem v prihodnjih dneh enkrat
Cunjice bom prala decembra, ko ne bom več v službi, prav tako bova vse ostalo za pripravo najinega sončka uredila v decembru...
Tiste, ki imaste več smisla (jaz ga namreč nimam) za risanje in opremljanje sobice - katera ve kje bi našla kakšne lepe
nalepkice (z risanjem se ne bom ubadala, ker sem antitalent)? Sem si zamislila, da bi bilo nad posteljico nekaj in nad previjalno, da bo bolj tak...otroški kotiček...ker prav posebej otroške sobice nimava...pa bi malo polepila po steni in recimo na previjalni mizici...ideje?
Denarna pomoč občine ob rojstvu - tudi pri nas oddaš vlogo po rojstvu, ker je potrebno priložiti Izpisek iz rojstne matične knjige (izplačilo je v roku 30dni po prejemu vloge, pravica pa se lahko uveljavlja najkasneje 6 mesecev po rojstvu otročka).
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
PS: punce, držite mi pesti za tale cuker test...
Pošiljam

in držim pesti!!
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja
Men pa še nikol ni meru z metrom, zmeraj naredi na hitro UZ. Saj v materinsko nič ne zapiše, se pravi, da zavarovalnica nima kaj teži al kako.
Maternični vrat mi pa tud preko trbušnega UZ zmeri. Mogoče tudi vam, pa tega ne veste, ker nič ne pokomentira.
Tudi meni še nikoli ni meril z metrom, niti v materinsko ničesar ne zapiše...
IZVIRNO SPOROČILO: *dina*
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja
A že? Pa misliš, da bodo sprejeli? Jaz mam jutri za odnest, ampak ne bom še. nisva še naslova spremenila.
Nimam pojma
Grem probat, pa da vidim kaj bojo rekli, ne da se mi vse zadnji trenutek delat. če ne bojo hoteli nič ,pa pridem nazaj drug tedn
Jaz sem prejšnji teden
oddala papirje. Danes sem klicala samo toliko, da povprašam kdaj dobim odločbo in mi je rekla, da bi sicer vlogo že oddali naprej, ker je popolno izpolnjena, ampak ker jo moram oddati 60 dni pred rokom, to pa je šele 26.11., bodo počakali. Je rekla, da načeloma bi jo morali zavrniti, ker da sem prehitro oddala, ampak da ok, ker je popolno izpolnjena, da jo bodo obdržali in jo dali naprej konec tedna, ter da dobim odločbo potem drug teden, denar (ker sem se odločila za denar in ne paket) pa bo nakazan do 15. decembra. Je bila zelo prijazna, ne vem pa če bi ravno na vsaki občini naredili tako...mogoče bolje, da počakaš...
No takole, tole pa je bil spis od mene, zdej grem pa še mal delat
Aja, počutje pa zaenkrat super, razen bolečine v križu (sploh v službi, ko ves čas sedim), pa v avtu (se vozim vsak dan iz Divače v Lj. in nazaj seveda) se mi je začelo spati, tako da bo treba čimprej zaključit s službo.
Pridne bodite, držim pesti za vse, da bi bilo čimprej vse ok oz. čimdlje vse ok
< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 21.11.2011 13:33:01 >