Jaz bi na tvojem mestu probala z Rupurutom, Rutacidom... Ker ti opisuješ težave s kislino. Zaradi katerih očitno posledično ješ... Samo to ne bo vedno šlo pri SB.
Ja, kislina je en problem. Slabosti pa drug. Sta povezana, vendar mi je lahko slabo tudi brez kisline, zadnjič sem recimo veselo zbruhala čisto vse, pa nisem mela nič kisline, niti bruhanje ni bilo tako kislo. I have it all

. Ne jem samo zaradi kisline, samo namesto da ratam lačna, mi rata slabo in potem se mi še kislina začne dvigovat.
definitivno pa se ti ni treba odpovedat jogurtom!
ja, unim nemastnim in nesladkim ne - samo jaz jem kavine, sadne... večinoma od Zelenih dolin - ti prepišem vsebnosti?

na 100 g jogurta je 117 kcal, 14,1 oh, ki so vse sladkorji, 5,5 g maščobe... Should I go on?

Tega mi ziher ne bojo pustili... Un dietni jogurt verjamem, da lahko, samo tisto pa meni samo brez vsega ni glih dobro...

Ma, bomo preživeli, karkoli že bo. Očitno moram za vsakega otroka 1x na dieto, pa čeprav je bilo do zdaj vedno preventivno in se je izkazalo kasneje, da ni bilo potrebno (hvalabogu).
Sicer sem se danes naročila v amb. za diabetes in grem najprej na test, mam ga naslednji čet. in do takrat naj normalno jem. Mam prav čuden občutek ob tem - ne vem, če je to slabo za malega, hkrati pa če ne jem normalno, test ne bo relevanten...
Torej če je jogurt ok, je potem tudi smetana?
mistica, če sem prav razumela, se je treba pri slad. dieti izogibat tudi maščobam, samo jih ne čisto izključit, pa samo zdrave maščobe morajo bit. ampak smetana je vedno en bavbav.
Vlogo za znižano plačilo vrtca oddajaš dec., vlogo za sprejem v vrtec pa marca (in potem vlogo za znižano plačilo vsaj 1 mesec predno je vpis v vrtec). Otroški dodatek oddaš vlogo, ko se dete rodi, prej ne moreš.
Janchek...ma una tm spredi nej se briga zase...mi je od štarta antipatična...
kam pa vidve hodita - v LJ p.?
Jaz bi pa rada svitkotu kaj sešila, pa cele dneve samo po zdravnikih skačem - sem na bolniški, pa nisem nič doma

??