Aja, moji piški bolni. Nič resnega, mal vročine, pa včeraj sta bili tečni ko drekca na šibici. No, zdaj vsaj veva, zakaj
. Danes sta pa kar kul. Smo mele en lep velik zajtrk: rogljiček (vsaka pol, jaz sem jedla pa bolj kruh), košček bučne pite, spenjeno mleko, čaj, grozdje,... in zdaj se celo že 5 min. sami igrata (ok, vsake pol min. mi ena prinese kako letalo ali ptiča iz legokock, ampak to ne šteje
). Sta cukra, sta obe zasijali, čim sem rekla, da danes pa ni treba v vrtec (pa sicer nimata problemov z vrtcem, samo doma sta jasno rajši
).
Sicer pa: ta vikend nameravava pripeljat še ostale stvari za Svita sem, pa oprat cotke in razne druge reči (sterilizator, postavila bi rada vse na previjalko, saj mi sicer non stop gor nalagajo en šmorn - ja vsi trije!
) in bi jih rada počasi navadila, da to ni več odlagalna površina za vse, česar se ti ne da pospravit
.
Na splošno pa moram priznat, da komaj čakam januar, da bo konec vseh teh praznikov in daril (čeprav jih rada delam, samo časa nimam dovolj, non stop neko letanje (če to ne, sta pa malidve bolni ali pa oboje hkrati...), zdaj sem se morala naročit še na fizioterapijo, pa na dietološko,... tako da imam že cel dec. poln od vseh obveznosti - pa se še začel ni!
- dedki mrazi v službah, pa naša novoletna zabava, ki jo prireja naša skupina in skoraj moram nekaj prinest (vsak nekaj speče), pa pregledi (g., dietološka, fizioterapija,...), pa še kup drugega... Pa še dedi in babi imata rd. dec...
Tako da se sploh ne utegnem veselit najinega malega sinčka! Enostavno komaj folgam, kam vse moram poklicat, kaj vse naredit, kam it (mš, pregledi, moji in za otroke, služba, csd, papirji ti in oni,... no, saj to je zdaj v gl. urejeno, še očetovstvo morava zrihtat, pa smo:), da se nimam časa v miru zasanjat o najinem dojenčku... Mi je kar škoda
. Zadnjič mi je mamica Lejlinega sovrtčančka dala ene oblekice za Svita, ker so bile njenemu dojenčku (mlajšemu bratcu) že v štartu premajhne in jih ni uspel niti 1x samkrat nosit! Čisto nove, neuporabljene in ful luškane, mehke, tople, bele! Kompletek za iz p. in še 2 kapici zraven... (Boga reva, jih z ljubeznijo kupi, opere, pripravi, mu jih hoče dat gor, pa mu ni bilo nič prav
- je mel mali 4 kile in obleke so št. 56 in mu niso bile prav - če pomislim, koliko časa je Ronja nosila 56! Vsaj 4 mesece!) zdaj pa res upam, da Svit ne bo kak težkokategornik
. No, in smo najprej s puncama pogledale cotke in sta bili čisto navdušeni (sploh sta ful navdušeni nad idejo bratca:), upam, da bosta tudi nad realo;). Potem zvečer sem jih pokazala še lubiju in sva se kar mal raznežila
... Sva oba že malo pozabila, kako zelo mala so ta bitja
.
Tako da... Si želim, da zrihtamo ta dec., ki bo lud, kot so vsi decembri, sploh 2008 in 2011 (pred Lejlo in pred Svitom), potem me čaka še rojstnodnevna zabava za Lejlo takoj začetek jan. (mam mal tremo, ker lubi ves čas napoveduje, da se bo mali rodil na njen rd - in moram met prej pripravljeno, če bi bilo slučajno to res - čeprav dvomim, je vseeno precej zgodaj to, pa zdaj zgleda, da bo bolj pozen:), pa potem moramo kupit še kaj za proslavit rojstvo v vrtcu (torej 2x, ker sta v različnih skupinah in pa nekaj, kar bo lubi nesel v službo)... Skratka - bi rada te stvari čimprej zrihtala (ok, nakupli bomo že takrat, samo ostalo), da bi potem lahko v miru šivala za malega in se pri tem zasanjala
. Mam kup stvari, ki bi mu jih rada naredila, pa niti pod razno ne pridem do tega... Kadar sta mali doma, je itak mission impossible, kadar ju pa ni, pa jaz urejam ostalo (skačem po napotnice, bolniške, hodim po pregledih, na mš, csd, v službo, itd...)