Dobro jutro
!
A je še katera bolj zgodna kot jaz?
Že od 4h zjutraj gledam kot sova, ne morem spat
Trobentica & Matkurja - jaz sem pa pozabila napisat glede velikih skupin
, saj ni bilo tako nabasano včeraj, a ker je tiz "predavatelj" tako potiho govoril, je blo vse skupi še slabše.
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
Varuška pri prvem sem kupila Angelcare, ki ima še tiste podlage za zaznavanje dihanja. Saj vem, določenim se bo zgelo
pretiravanje, ampak jaz sem bila mirna ob trem... Čeprav bi kakšna lahko pripomnila, da za tiste tri urce spanja, bi lahko dobro spala tudi brez tega...
No, mal heca, ... vendar bi danes ponovno investirala v to, če bi imela prvega... MM tega sicer ni mogel razumeti, ampak po drugi strani je moški, očka, ki itak nikoli ni slišal ne joka, kaj šele dihanja, kašljanja. Kako bi lahko razumel, da me je vedenje, da bo tisto začelo blazno piskati, če neha dihati, pomirilo... Priznam, da sem tisto komajjjj z grozno muko odstranila šele okoli 1,5-2 leta.
Glede
varuške - tudi mi2 sva se odločila za
Angelcare s senzorji dihanja in sploh ne gledava drugega. Razmišljam isto kot trnjulčica, marsikdo bo rekel, da kaj pretiravamo in itak, da so full drage (nove, a dobiš tudi rabljene za skoraj pol cene, saj so itak zelo malo rabljene) in tudi moj

ni bil za, ampak imam tudi nekatere
osebne razloge za to odločitev. Tako da mislim, da se mora vsak odločit
po svoji presoji. Mislim, da je mnenj in izkušenj okrog tega toliko kot ljudi. Sicer pa se vam splača počakati z nakupom, ker če otrok ni donošen, potem ima Angelcare že v P. in svetujejo, da si jo nabavite tudi za doma - da ne bi potem imeli dveh (vsaj tako sem brala, izkušenj nimam).
Trnjulčica- kateri model pa si imela? (če se spomniš)
Sterilizator - ni nujen in ga nimam namena kupovat (razen če bi se kasneje pokazalo kot nepogrešliva zadeva- lahko kupimo tudi naknadno)
Črpalka - prijateljica mi je posodila zelo malo rabljeno ročno od Aventa, če jo bom full potrebovala, potem si jo bom kupila novo po porodu, sedaj zagotovo ne bi še šla v ta nakup (jo lahko tudi

kupi kasneje, če bi bilo potrebno)
Pozdravček