IZVIRNO SPOROČILO: Mistica
Dobro jutro so
!
Kako se počutite in kako ste spale danes?
Pozdravček

!
Mi zadnje dni spet spimo obupno in ravo danes ponoči je blo več kot obupno spati... zbujanje na vsakih 15-30 min, potem me je vsako urco tiščalo na wc... ta noč je blo katastrofa

nič se nisem naspala... mislim, da bi se počutila bolje in seveda tudi izgledala bolje, če niti minutke nebi spala... me je noč bolj utrudila, kot kar koli drugega
mamicaa
Meni je namreč rekla, da mam prvi CTG v 38.t
Zgleda, da je vse to odvisno od G, ker jaz sem danes 38t 2/7 in sem danes imela že četrti CTG

. Moj G izvaja CTG vsak teden enkrat od 34. tedna dalje, zadnji UZ pa mi je opravil ravno v 34. tednu. Se prav spomnim kako happy sem bila ta dan... sem imela CTG in še UZ
Mistica za na seznamček pa imamo naslednji pregled 27.12. spet ctg

je tako lepo poslušat kako srček bije
No moj G pravi, da je vse v najlepšem redu in da se vidiva naslednji teden

. Sem končno dobila tudi napotnico za porodnišnico, tako da...

moj lubi pravi, zdaj pa lahko gremo rodit

, ker on bi rad darilo za božička

. Jaz pa pravim, naj počaka še malo, vsaj do božiča

, pol enkrat med božičem in novim letom, pa kar korajžno naj prijoka

. Sem po eni strani zelooo nestrpna, po drugi me je pa prav strah

. Sem neka zmedena

.
Punce a ste že kaj začele pripravljat za božič? Jaz sem ravno razmišljala, da bi se vrgla v peko božičnih keksov, da me res kje naša nagajivka v mojem trebuščku ne preseneti

. Saj so mi ostali le še zadnji dnevi... 12 dni do pdp

.
Joj, je tako lepo posijal sonček pri nas, me kar ven vleče, a kaj ko pa je

mrzlo.
Ah, in da še pokomentiram te porodne vraže... jaz nič ne dam nanje, tako kot tudi ne na tiste, da ne smeš kupovati nič za bebija pred rojstvom in tako naprej... mislim, da je vse to plod življenje pred mnogo mnogo leti, ko še ni bilo "napredne tehnologije" in seveda so vse pripisovali "obnašanju" nosečnice... čeprav nosečnica ni imela nič z določenim stanjem, je bilo kaj drugega narobe... in pomoje vse te vraže prihajajo ravno iz tistih časov, ko se "nič" ni dalo ugotovit parvi čas in seveda s tem se niti pomagat ni moglo. No to je moje mišljenje

.
Nič punce, grem na kosilček (je lubi danes kuhal

), potem pa mislim, da se bom kar v peko dala. Se tipkamo in lepo božajte bušije.
< Sporočilo je popravil **Nelly** -- 21.12.2011 12:31:51 >