Ste me "prepričale", da je brez veze izzivat in bodo topličke kar počakale :( Tam bit, pa ne it s tamalima v vodo, predvsem ta malim, bi bilo pa kar smotano.
Sprehodi: mene so ta prvič napsihirali, da sem bila kar ene dva, tri, štiri tedne notri, se ne spomnim natančno, zdelo se mi je pa, da traja eno leto
. Saj če si od poroda bolj bogi, ti najbrž paše počivat, jaz sem bila pa kot rožica in bilo je konec aprila, prijetno vreme, skratka brez veze, ne moremo pa vedet, kaj bo na stara leta, k kao s tem strašijo.
Ta drugič sem te "nasvete" kar preslišala. Ko sem prišla domov, me je namesto kaksnih balonov in rožic
, čakala totalna bomba, tako da sem polne 4 ure pospravljala, da smo lahko sploh normalno živeli - dragi je imel delo, tko da sta s tamalim samo smetila in to je bilo to :) Isti dan, ko sva prišla iz P smo šli tudi v trgovino (Interspar) kar ni glih pohvalno, ampak je tako pač naneslo. Jaz sem potem normalno vsak dan hodila na sprehod, edino na začetku sem čutila, da sem kmalu postala utrujena, zato so bili sprehodi krajši - sem poslušala telo.
Tretjič racunam, da bo približno tako kot ta drugič, upam edino, da prideva v pospravljen dom :)
Presredek: jaz sem imela obakrat srečo, nič raztragana in nič šivana, pa sem ta prvič rodila fantka z ogromniobsegom glave - 37 cm (to je po besedah babic fuuul veliko) in ravno ta obseg je tisto kar steje, kilaža nima veze, ta drugič pa z malce manjšim obsegom glave. Je pa ful odvisno, koliko se osebje in ti potrudiš. Jaz močno upam, da bo šlo tudi tokrat gladko, ker si potem po porodu cist kul, skoraj kot da se ne bi nič zgodilo. So me soporodnice ful cudno gledale, ko sem se takoj po porodu (ko odležiš tiste tri ure) usedla po turško ibrala. Za šive jih pa slišim revice, da marsikdaj ob spremembi vremena bolijo.