Naj raje počaka še 1 dan več not, da bo vodnarček
Sicer nimam kaj dosti pojma o znamenjih, ker ne verjamem ravno v to, ampak če bi me glih kdo vprašal, bi pa jaz kar še enega kozorogeca, se fajn z njima razumem (dedi=moj fotr, pa tamicena - Lejla sta oba kozorogca) in vam povem, da so prav fajn

- res sem pa jaz bikica in se baje fajn štekamo - no, to bo že držalo - pa z rakci se tudi fajn zastopim, device mi pa s svojo namišljeno nedolžnostjo zadnje čase živce kravžlajo, dvojčki so mi jih pa od nekdaj, tako da sem jaz kar zadovoljna z znakci svojih tamalih, pa tudi če nič ne spijo

. Vodnarjev pa ne poznam kaj dosti, eno prijateljico sem mela vodnarko (no, saj se nisva skregali, samo vidiva se pa res malo, živi nekje na jugu Francije...)
žurka za malega: lubi ni glih za tako, prejšnijč mu je njegova mami vsilila en šampanjec in piškote, da je nesel v službo, to ej bilo pa to. Prvič je tudi nekaj nesel v službo, sicer pa nisva delala cirkusa okoli tega, ker takrat itak najbolj rabiš mir in lubija doma. Itak bo mel pa takrat malidve na grbi, pa vsak dan ju peljat v vrtec, pa potem hitet nazaj, da ju bo pravi čas pobral, da bojo ujeli obiske pri naju... tako da ne bo mel glih priložnosti žurat

.
KG jaz raje nebi o tem, ker moji kilogrami kar naraščajo.
ma, dobro, pri tebi ma že beba skor 5 kil, moraš to odštet...
Aja, punce, tudi današnji dan ni minil brez novih dogodivščin
: tokrat nam noče vžat avto in sta ga zdaj lubi in dedi peljala na servis... Sem se odločila, da se bom sam še režala

- glede tega se lahko, "it's just money", navasezadnje... Čeprav bi bilo res fajn met delujoč avto, zdaj, v tem stanju...
Saj bi vprašala, kaj bo še, pa rajši ne bom, ker se ziher še kaj najde - pa nočem klicat hudiča - lahko se recimo spomni, da začnem zdaj rojevat

- to bi bilo idealno, nobenega okoli, pa še odpeljat me ne bi mogel nihče

. Sicer sem danes kar ok, smo šli na sprehod, pa nisem dobila nobenih ornk popadkov - jupi zame!!!

Se mi je pa kar en kamen odvalil od srca, ko sem dočakala tole 37ko. Čeprav si res želim še Lejlino zabavo za rd dat čez, to je res...