pa kakšen kombi? a to sem kaj spregledala?
Verjetno si takrat rojevala

. Ne, moram preselit stvari, ki jih imam pri bratu v kleti (v hiši, kjer smo včasih vsi skup živeli in jih pač zaenkrat še nisem mela kam dat - cotke od malih - premale ali prevelike, kar dobimo, pa moje ustvarjalne zadeve itd...).
Aja, me je pa moja sestra obvestila, da se baje midva z lubijem pojutrišnjem poročiva. Si je želela na hitro prit iz J Am. in si tam rihta spet začasno prebivališče in je rabila razlog, da ji to zrihtajo prej, pa je rekla, da se midva poročiva (otrok baje ni dovolj dober razlog, ker ni točnega datuma

). Tak da veste, da sem zvedla, da se poročiva

.
mistica, jaz že normalno rajši jem tiramisu brez rumenjakov, tako da ga že sicer pripravljam v prirejeni različici, odkar sem bila pa 1. noseča, pa sploh samo še takega, že zaradi malih otrok. Meni se ne zdi nič slabši, še bolj mi je všeč brez. Na splošno zdaj ne uporabljam svežih rumenjakov in jih še kar nekaj časa ne bom. ne vem, zakaj bi tvegala okužbo s salmonelo, če je lahko ta hudo zoprna za tamale, če ni treba. Ene pa res ne pazijo pri ničemer, pa probavajo celo surovo meso - ampak poznam eno, ki je točno zato rodila v 7. mesecu (se je okužila, sicer ne s salmonelo, nekaj drugega, mislim da listerioza, ne me držat za besedo, beti bo verjetno vedela). Tamala je zdaj sicer ok, ampak mami je še zdaj žal, da je probavala tisto maso za čevape, koliko jo je začinila. Tako da kar se mene tiče, se držim tega "better safe than sorry". saj pa niso celo življenje mali in teh par let nas ne bo konec, če malo pazimo pri vprašljivi hrani. Tudi pršuta jima prvi 2 leti recimo nisem pustila dat.
Po mnenju nekaterih gotovo mal kompliciram, ja, sploh 1. leto se držim vseh tistih navodil, kdaj naj bi se kaj uvajalo, ampak vem, kako fajn je met alergije in če obstaja kakršnakoli preventiva, jo bom delala, ker stane me to nič, koristi pa lahko. Babice, ki križem gledajo, bojo pa tudi preživele. Ja, oni so delali pa tako pa tako, pa niso komplicirali, itd... - pa se ni vedno najboljše izšlo, tak da - šut up!