No, da se vam javim; me sva doma!
Neža je pridna, spi že celo noč, no enkrat se zbudi, da se naje potem pa gremo dalje.
Jaz sem tudi zdaj šivana, ampak na srečo me ni strgala, tako da je veliko boljše kot prvič, se lahko vsaj dokaj normalno premikam, samo sedet ne morem.
Porod je bil brzinski! Po kosilu me je začelo špikat, pa se nisem mogla odločit, ali je to to al naj še čakamo, pa smo prišli v porodnišnico ob 17.15, bila sem 3 prste odprta, ampak glavica se še ni spustila, pa je Dr rekel, da me bodo sprejeli na oddelek, oči pa naj gre lepo domov. Pa sem se šla še poslovit od njega, ko pa sem šla nazaj proti oddelku, mi je pa začela voda odtekat, potem je šlo pa vse hitro, od 19.00 pa je na svet prikukala naša Neža. Tako, da je porod trajal le dobro uro in smo bili rešeni, ker pa sem bila jaz tako zmedena, da se od prvega poroda nisem nič spomnila, in sem na vprašanje če sem pri prvem porodu dobila kaj proti bolečinam rekla ne, mi niso dali nič. Priznam da je bolelo kot sto hudičev ampak ker je bilo tako hitro konec ni bilo panike. Moj mi je pa šele potem rekel, da sem prvič dobila flašo proti bolečinam. Jst se tega ne spomnim. Oddali smo tudi matične celice, v državno banko, sem takoj naslednje jutro poklicala pa je že čez kako uro prišel njihov kurir.
Čestitke vsem novim mamicam, tistim ki še čakate pa naj vam čimhitreje mine, ker so vsi problemi in težave v nosečnosti poplačani, ko dobimo svoje male štručke v naročje!
< Sporočilo je popravil petrai -- 9.1.2012 10:19:28 >