hej nosecke
da se vam se jst in moja pikica pridruzva
jutr zacnem 10. teden, za sabo imam ze 2 UZja in 1 vaginalni UZ v 6. tednu, da smo se prepricali malo od blizje da je vse ok, ker sem mela lansko leto brezplodno nosecnost(ne vem ce v slo delajo oz. ce sploh obstaja vaginalni UZ, ker sem trenutno v tujini)
tokrat je za enkrat vse kot mora bit. na zadjnem UZju se je bol mal vidlo, ker nism mela dost polnega mehurja, ampak srcek se je pa zlo dobr vidu, kar je najbolj pomembno
naslednji pregled imam 21.6
vprasala sem za NS vendar je tu ne izvajajo, saj je splav tu prepovedan(dominikanska republika) tko da iz tega razloga NS niti ne izvajajo, ker ne morjo ukrepat ce je kj narobe....
cez 1mesec se vracam v slo vendar bom takrat ze v 14. tednu in ne vem ce se izvajajo NS v 14. tednu, ponavad jo tm nekje med 10. in 12. tednom...vsaj kokr sm prebrala
pocutje se je v zadnjih nekaj dneh malo izboljsalo. slabost oz. cudno pocutje v zelodcu je prisotna skoraj cez cel dan, ko kaj pojem, izgine, a se vrne najkasneje v 1 uri...zacaran krog
bruham vsaj 4x na teden, vecinoma zjutraj na prazen zelodec, 3-4x je bil pa zelodec poln..
ne vem sicer kdaj je bols, ko je prazen al poln...ker ko je prazn se matram, ko je poln se pa spet matram, sploh pa ce nism velik pila zravn in gre skor na suho vn kar sm pojedla...kriza...se opravicujem ce je prevec detajlov hihihih
folno kislino sem zacela jemat ze februarja, ko sva zacela delat na tem, ker je zlo pomembna predvsem v prvih tednih nosecnosti, zravn pa zdj jemljem se vitaminske tablete z zelezom, minerali, kalcijem, cinkom...
PDP je nekje okol 18.1. kokr sm si racunala sama, kaj bo G reku bom pa drug tedn vidla
starost 25
zdj pa letim pod tus...
se slismo