razgrajacka ej mene tok ubija ze tole cakanje ...grem v 10 tedn in še niti ne vem kako ne kaj, a srček bije al ne bije, težko je kr tko čakati
Joj, daj ne govori, meni se trga! Kako se mi vlečejo dnevi, za znoret! Tudi jaz bom v 10. tednu imela pregled, jutri bom napolnila 9 tednov, pregled imam pa v sredo.
Se mi zdi, da mi je zdaj težje čakat kot prejšnjih 2x... Ali pa sem pozabila, ne vem. Pa res se vleče, no! Ne vem niti, a je vrečka polna, a srček bije, a je pikica ok, nič! Grozno! Samo to me tolaži, da mi je še vedno slabo

- zdaj pa reci, če ni to že mal patetično

.
Rada bi že, da lahko povem tašči in tastu, da se mi ni treba pred nijma skrivat, ker bi sicer ziher vprašala, zakaj sem zelena ko stena (mi je pač slabo, ona pa ve, kdaj je meni slabo

), pa da lahko povem šefu, da se plani mal prestavijo, ker je ful smotano... Pa da se mi ni treba delat pred sodelavkami, da "sem ok, sam neki me mal glava boli", ampak jim lahko po pravici povem, da naj bežijo stran, če nočejo, da jih pobruham

. Pa take...
poznam pa 2 ki sta pile malinov čaj pa sta rojevale 10-12 ur
To ni tak odolgo, jaz sem starejšo rojevala od pon. zvečer do petka zjutraj

. Nisem hotela nič zasliiševat za maline, sam res me zanima (profesionalna deformacija;), katera snov bi lahko bila taka v sadežu...
Me je pa neki zadnjič zmotilo, me zanima, če kaj veste, za kater vitamin naj bi šlo, ki naj bi povzročal oz. je večja verjetnost, da ima otrok kakšno napako?
Verjetno je bila mišljena folna kislina?
tadea, midva sva kupila najcenejši voziček in je dobro služil za dve - Peg Perego Pramette, je bil na akciji, ker je bil stara barva

. Ker se ga da premontirat, da je in za dojenčke - ala košara in športni za kasneje, nisva rabila dveh vozičkov kupovat, kar je fajn:). Ko se je 2. rodila, sem ji naredila še torbo za nosit dojenčka, zato, da je bila malo bolj zavarovana pred mrazom, ker je pač zimska. Se splača gledat in čakat na kako akcijo. Kak škart iz Špara verjetno res ni tako vzdržljiv, od teh navadnih pa komot vzameš tacenejšega.